[C] Rain

[C] Rain

1.2M Reads 30.1K Votes 36 Part Story
˗ˏˋFrogyyˎˊ˗ By dee_yaa Updated Apr 13, 2017

[PRIVATE ON SOME CHAPTERS]
===========
"Isteri? Haha, are you kidding me Adam? Are you serious nak kahwin dengan I?'' 

"Yes I am.'' 

"Kiss me then..'' 

Kali ini Adam diam. Aku tahu dia tidak berani. Aku menariknya supaya mendekat dan aku dapat rasakan deruan nafasnya yang semakin lelah. 

"Come on Adam. Kiss me, then I'll decide to accept you or not.'' Ujarku lagi dan Adam tetap membisu. Aku tertawa kecil lalu menolak Adam. 

"Now you need to stop dreaming that...''

Tubuhku diraih dan aku tidak sempat menghabiskan kata-kataku. Dia menciumku. 

➖➖➖➖➖➖➖➖
This is keju story.  🔞
  So, if you under age do not allowed to read. 🚫Haha

Best achievement #1 in romance MAC2017

  • 18x
  • cinta
  • dennistrilo
  • fixi
  • jasminecurtis
  • jichangwook
  • kakinovel
  • keluarga
  • malay
  • novelmelayu
  • rain
  • rainna
  • romance
  • tomrodiguez
  • wattys2017
chekdaa chekdaa Mar 11, 2017
Suka sangat cerita . Saya hayatinya dengan penuh . Erhhh penuh ape eh ? Cia cia cia 😂 btw good jobs sis . Takkan miss satu pun hasil novel rekaan you 😘
myraAthiqa myraAthiqa Mar 11, 2017
aduuhh ...sis.. why i tak dpt nak cri nama sis kat fb.. dah mcm2 dah i taip nama .. tpi xkluar jugak..
cwookgf cwookgf Nov 11, 2017
ensem nye adam...sanggup amek dia jadi driver sepanjang hayat