My Rude Neighbour

My Rude Neighbour

25K Reads 3.4K Votes 36 Part Story
sweet_ryan By sweet_ryan Updated Oct 15

Semenjak keluarga Encik Min pindah ke kawasan rumah Jihyo, hidupnya tak pernah tenang dengan kehadiran mereka. bukan dia tak suka Encik dan Puan Min, tp yang dia tak suka ialah anak tunggal mereka yang biadap tak kenang budi tu!

    Tambahan lagi, appa Jihyo merupakan kawan baik dan org atasan appanya! gila kan?! Belum gila lagi.. yang gilanya...

    "appa dan Uncle Min akan pergi ke Bangkok utk uruskan perniagaan. disebbkan appa risaukan keselamatan kamu, appa suruh Yoongi tinggal di sini utk tgkkan kamu." 

    ahh!!! "tapi, Aunty..."

    "oh ya, aunty Hyuna pula akan pergi ke Singapore."

    jadi, nak tak nak... dia terpaksa benarkan Yoongi duduk dirumahnya.

    "shireo! aku nak kau datang rumah aku.. rumah kau tak best. tak ada game,"-yoongi

    setelah berbalah dekat 2 jam.. akhirnya Jihyo terpaksa ikut juga arahan budak swag tu.

    namun, disebalik 'kebiadapan' yang ditonjolkan oleh Yoongi, ada juga 'sweet' atau  sifat caring yang ditunjukkan lelaki itu.

     "kalau kau sakit, siapa nak gaduh dengan aku?"-Yoongi

     "kenapa kau biadap sangat ha?!"-Jihyo

     "aku nampk semua tu.. cuma, kau yang tak nampak.. kau tak nampak yang Suga selalu jaga kau dari jauh.." - Kim Namjoon.

♔♔♔

Namun, bila cinta mulai berputik.. Yoongi pula yang jauhkan diri.. Apa yang terjadi dekat dia? Kenapa dia mudah sekali berubah.

    "Dont touch me! Jangan panggil aku Yoongi! Panggil aku Suga! Kenapa kau tak pernah pergi dari hidup aku?! Kenapa kau tak pernah berhenti menyusahkan aku?! Kenapa setiap jam, minit dan saat, kau asyik-asyik datangkan malang dekat aku?! Aku bnci kau Jihyo! Bnci Sangat! Sampaikan tengok muka pun aku rasa muak!"

Hahahaha, nampaknya encik swag kita dah jadik encik tak swag pula hahahaha
wanniess wanniess Sep 09
Ha!! Best baca walaupun ep 1 hehe ... >_<  jangan buat seram ... Takut nanti den nak baco hihi...
nissa_8998 nissa_8998 Sep 09
Wahahah...as expected disebalik kedinginan pasti ade kelemahan...ahahahhah nice one
Bezzzzz....kpla author ni mmg brilliant sngghhh....smua crita totally daebakkk!!! 
                              Author jjang!! Suga Jjangggg!!😃
Tak pernah tak best story author.... Wahaha.... Suga takut hantu ka? Shian.... Hehe.... Banyak akal jugak jihyo ni nak kenekan si suga tu.... Muahahahaha.....
syaf_eeyka syaf_eeyka Sep 09
Pasal nama pung boleh jadi dendam ka?,sabo jela 😂...rasanya apa yg akn jadi kat jihyo nanti, x sabo nk baca