Medalionul dragostei

Medalionul dragostei

106K Reads 7.4K Votes 57 Part Story
AlexandraDaryy By AlexandraDaryy Completed

Totul are loc într-un orăşel de la marginea statului american, Illinois, cunoscut pentru afacerile prospere în agricultură şi creşterea animalelor. Jessica Brown se reîntoarce acasă, după 6 ani, timp în care a fost plecată peste ocean, pentru a studia medicina veterinară la Londra. Acasă,  întâlneşte iubirea, dezamăgirea, speranța şi frica, toate le trăieşte la o intensitate maximă! Iar Londra va deveni, un tărâm îndepărtat , care poate fi tot mai greu de atins. 
În pararel, Brad Miller, tânărul frumos, idilic, grațios şi pasional, ne arată că familia şi dragostea sunt cele mai importante, nu banii, interesul sau faima. Însă totul este legat de acel medalion, care nu este doar un simplu medalion, ci unul al oricărui tip de iubire. Dar oare îl va ajuta pe Brad să lupte pentru ceea ce iubeşte? 
Lucrurile vor lua cu totul o altă întorsătură, în momentul în care Jessica şi Brad se vor întâlni, această legătură îi va afecta pe toți cei din jurul lor, iar acest lucru poate să schimbe totul. Ce e mai important iubirea dintre doi oameni sau iubirea față de familie? Iar când tu eşti cel care decide soarta celor din jurul tău, iar acțiunea ta îi va afecta direct, ce vei alege? 
În această carte există dragoste, comedie, dramă şi nu în ultimul rând, suspans.

Citatul care defineşte această carte este:
"Iubirea nu este un târg: te iubesc pentru că mă iubeşti. Iubirea este o certitudine: te iubesc pentru că TE IUBESC." (L.R.)

# locul 99  20.12.2016

  • dragoste
  • drama
  • minciuna
  • pasiune
  • suspans
Frumoasa povestea, pare că vom avea parte de ceva surprize din partea lor😋
Parca presimt un tip bun ce locuiește acolo😂😂😂👌