Task after death

Task after death

3.3K Reads 520 Votes 13 Part Story
Amina :) By MayaaCulen Updated Nov 13, 2016

Život ne kontrolirano protiče, smjenjuju se minute, sati, dani pa i godine ali ona ne shvaća da je sve tako brzo prošlo. 
U jednoj sekundi sve biva prekinuto i dolazi taj kraj. 
Ružan i bolan odlazak te napuštanje svega što joj je značilo.
Srce sve sporije kuca, pravi sve sporije otkucaje, umorno je od borbe za život te osjećajući da će ubrzo stati, usudi se razmisliti o svom bijednom zivotu. Razočaranje proleti njome shvativši da je bila samo još jedna mrlja na zemlji, bez lica, bez tijela. Samo još jedna nebitna ličnost u nizu. Očekivala je kraj veoma brzo jer po svojim usporenim udisajima koji svakim trenutkom postaju slabiji i teži za slušati, znala je da se bliži odlazak sa ovog svijeta. Po posljedni put pogledala je crno noćno nebo ukrašeno milionima sitnih zvijezda, oprostila se od svojih najboljih prijatelja na nebu te na kraju se predala, odustala od borbe i prepustila se nekoj sili koja ju je vukla prema sebi.

Ali nekad kraj zna biti tek novi početak. Jedan kraj označavati će početak novog života za nju. Dobija isuviše težak zadatak, neprikladan i nezamisliv. Znala je da joj je to jedina šansa ako ne želi da osjeti prženje svoje kože pod vatrama pakla, okovana lancima plamena ispuštajući urlike zapomaganja.
Prihvaćajući zadatak, počinje svoj novi život ali na znatno drugaciji način. Ovaj put kao duh na Zemlji.

 • death
 • friendship
 • ghost
 • hate
 • hell
 • love
 • paradise
 • task
 • zaynmalik
Andjela_v Andjela_v Sep 03, 2016
Pa di ne štediš na vremenu hahahahaha. Super je stvarno lepo pišeš :-)<3
DSClarke96 DSClarke96 Oct 06, 2016
Obožavam fantasy knjige! :3
               Jako si me zainteresovala ovim krajem. 
               P.S. imaš predivan cover :3
Slomljeni_putnik Slomljeni_putnik Sep 03, 2016
Ovo je meni predobro, svaka cast. Po uvodu se vec vidi da znas pisati, prica je jedisntvena i orginalna. Svaka cast na tomeee, na samoj ideji!!!
               Srecno u daljem pisanju a pricu cu nastaviti pratiti <3
booklloverr booklloverr Oct 09, 2016
Jako je zanimljivo i odmah si me kupila početkom. Mislim, ne mislim nego znam da će priča biti vrh i sigurno jedna od mojih omiljenih❤
Fuck_Feelings Fuck_Feelings Sep 05, 2016
Aaaaa ovo je savrseno i aaaa ovo je tako originalno 😍😍
iamnotdoneyet iamnotdoneyet Sep 06, 2016
Ovo je tako orginalno. Ne mogu da dočekam da okrenem stranu i nastavim da čitam! Opis je jako interesantan i pretpostavljam da će dosta njih želeti da pročita ovo.