Prințesa Azraatului Vol. 2 Ordinul Abraxas

Prințesa Azraatului Vol. 2 Ordinul Abraxas

3.9K Reads 436 Votes 9 Part Story
DyanaPislaru By DyanaPislaru Updated Jan 07

"Situaţiile disperate cer măsuri disperate" a fost principiul ce a mânat-o pe Ayame să-şi pună viaţa în joc, atunci când şi-a pierdut şi ultima fărâmă de speranţă. Nu a anticipat, nici măcar pentru o clipă, teroarea în care avea să-şi arunce sufletul. Acum este doar întuneric. Existenţa sa este învăluită în suferinţă şi moarte, însă ea nu pare să-şi dea seama. Sentimentul dulce pentru care a luptat a fost de mult uitat, iar ea pare mai stăpână pe situaţie decât în orice alt moment al vieţii sale. Ea... nu mai este "ea". Întunericul o macină, încetul cu încetul, relaţiile nu mai reprezintă nimic, iar sufletul îi este condamnat. Se autodistruge, sub privirile triste şi pline de disperare ale celui ce odată era întreaga ei lume. EL trebuie s-o salveze; trebuie să-i amintească cine este ea, cu adevărat. Dar când decide că nu-şi doreşte să fie salvată, că iubirea şi tot ceea ce era ea înainte de asta nu este o bună alternativă, care este soluţia? EL luptă împotriva morilor de vânt, într-un întuneric profund, din care ea nu-şi doreşte să fie salvată. 

"-Priveşte-ţi reflexia şi spune-mi că asta este persoana care-ţi doreşti să fii. Dacă o poţi face, voi renunţa şi te voi lăsa să urmezi acest drum!" 

"-De ce mi-aş dori să revin la fiinţa josnică, disperată şi vulnerabilă pe care mi-o descrii? Ceea ce sunt acum sună mult mai bine. Nu mai sunt un pion, nu-mi mai este teamă de nimeni; acum, eu sunt cea de care ar trebui să vă fie teamă!" îi răspunse ea, pe acelaşi ton răstit.

Coperta este realizata de TempestUV (Morgane-de-Smet). Multumesc :*

alina31frrdi alina31frrdi Sep 22, 2016
Superb capitolul, am bănuit cv legat de Thoran si Lucas, nu eram f sigură... Pupici si spor la scris
MadalinaAndresa15 MadalinaAndresa15 Sep 21, 2016
Imi place extrem de mult acest capitol.Abea astept urmatorul capitol 😘😘
dumitrusimina dumitrusimina Sep 21, 2016
Eu ti-am spus, ai scris chiar bine din perspectiva lui! Mie una imi place! Ah ce m-as bucura ca Hikaru si Katsumi sa ii faca viata mai complicata lui Lucas/Thoran (habar nu am cum sa ii spun), tinandu-se dupa el, urmarindu-i fiecare miscare 😂 😂
justme11277 justme11277 Sep 21, 2016
Wauu asta chiar ma lăsat cu gira cascata. Deci Lucas e Thoran. Asta da surpriza. Nu il iubesc doar eu ci si Ayame. Superb capitolul cintinua tot asa.
Diana233588 Diana233588 Oct 19, 2016
Vai,dragă,la orice ma asteptam dar la asta nu🙈
               Imi place noua perspectiva 👍👍👍👋
dumitrusimina dumitrusimina Sep 21, 2016
Imi plac fratii lui Ayame 😍 sunt nebuni, haiosi, neinfricati! ❤❤❤