BLOK E : Mulanya Di Sini [Complete]

BLOK E : Mulanya Di Sini [Complete]

78.4K Reads 4.5K Votes 38 Part Story
Nazri Abdul Karim By Nazrie_Karim15 Completed

Blok E, hanyalah sebuah blok satu tingkat yang terletak bersebelahan padang. Blok yang menempatkan kelas tingkatan 4 ini kelihatan biasa sahaja, seperti juga blok-blok lain. Namun, siapa sangka kejadian pagi itu mula merubah suasana. 

"Tapi, tu bukan Farah Idayu kan?'' - Huda

" Hah, ada orang tolak? Aku nampak hang jalan seorang je tadi."- Amira

Pelbagai kisah mulai terbongkar sedikit demi sedikit.
Ikuti kisah selanjutnya dalam BLOK E.

P/s : Percubaan pertama menulis genre seram/horror/mistik.

Dedikasi kisah ini untuk kelas 4vt2....huhu...
People will die, memory live forever...

puan Zainab kat sekolah aku pun bengis jugak. tapi dia cikgu math la.
Niemza Niemza Jan 23
Aik, tadi kata jumpa depan dewan. Kenapa tiba-tiba depan kelas dah?
Waalaikummussalam..yang ini memang penulis sangat keliru...dan kesalahan yang ini sangat banyak.  Terima kasih utk perkongsian ini. Penulis akan betul kan nanti.
Niemza Niemza Jan 23
Assalamualaikum.l
                              Okey, ni kesalahan tatabahasa. Dialog yang bersambung kena diakhiri selain daripada noktah.
                              Koma, tanda seru, tanda tanya tapi bukan noktah. 
                              Noktah pada dialog cuma untuk dialog tunggal.
                              ✔"...aku boleh lupa semalam,"rungut Azila.
                              ✔"...aku boleh lupa semalam."
Student_ofdeen Student_ofdeen Dec 18, 2016
Mohon bce,,poetry saya,,sama2,I'm enjoying this story,,until the end..
cik_ef cik_ef Sep 03, 2016
Haihhh. .seram pulak nk gi sekolah nanti cg.kan block 4vt2 ngn 4k sebelah ja..haha