The Magic Girl [Malay FF]

The Magic Girl [Malay FF]

39.5K Reads 3.2K Votes 28 Part Story
Jung Yerin By yuni_yerin Updated May 18

Nak tahu cerita dia cmne.. Jom bace^^

Main Cast:
GFriend X BTS

  • fanfiction
SOFA?sejak sy sekolah sana tak pernah juga dengar nama sekolah tu....*berfikir sejenak*
SOFA?sejak sy sekolah sana tak pernah juga dengar nama sekolah tu....*berfikir sejenak*
shahidayat shahidayat Feb 18, 2017
Tajuk buku ni dah tulis pun FF yang bermaksud fanfiction. Jadi kenapa author x masukkan ke dalam category fanfiction?
Yuyu_Yuju Yuyu_Yuju Aug 31, 2016
I want taerin😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
-Snowhite -Snowhite Aug 31, 2016
Sinhope or SinV?? 
                              
                              Buat ada segitiga diantara Yerin x Taehyung x Sinb
SyaminahMohammad SyaminahMohammad Aug 31, 2016
Taerin😂😂😂😂....
                              Yukook😂😂😂😂
                              Btw,kekadang nak juga tgok Baekhyun dengan IU dalam ff ni tah kenapa sebb tgok cerita scarlet heart tuh😂