NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
| ✔ | My Maid Is My Wife | B.B.H |

| ✔ | My Maid Is My Wife | B.B.H |

21.4K Reads 592 Votes 12 Part Story
NOTALWAYSONLINE By AppleJin_ Completed

[ ON REVISION ]

Sebuah kisah tentang seorang Maid yang tidak pernah terfikir akan mengahwini majikannya yang sangat la sombong bukan main dan ego pun bukan main tinggi lagi ?!

song jihyo hanya sorang maid dan anak orang miskin. Dan tak pernah terlintas dalam fikirannya untuk mengahwini majikannya. And macam mana pulak dia ni boleh ter kahwin dengan majikannya pulak ?

byun baekhyun, sorang bisnesman yang Agak terkenal, and mukanya yang hensem and cute gitu. Dan tak pernah lagi menjalin hubungan cinta dengan Yeoja. Selepas EX-nya tinggal kan dia. Tapi kan macam mana pulak dia ni ter kahwin dengan maidnya sendiri eah?
 
"Harabeoji nak kamu bertanggungjawab byun baekhyun !"-harabeoji baekhyun

"Tapi harabeoji ?!!... "- baekhyun

"Mwoo ?! Kahwin ? Dengan tuan muda ? Tapi tuan besar?"-jihyo

"Apa yang korang meroyan tak tentu pasal ni!! Kahwin² bagai.. Ingat ni novel yang main kahwin paksa ke hah?! Jangan sampai aku flying kick korang semua! Karang tak pasal² korang mendarat kat planet pluto tu! "- author 

"Syg pms ke ? Adumak ?! "- abe Jin

"Period ke author ni? tetiba je.. And What is pms? Pra matang sewel? Author jangan kau ikut sewel sudah"- suho my husband to be




START : 30/8/16
END : 26/12/16

AppleJin_ AppleJin_ Aug 28, 2016
Thankiu.. Okey.. Author akan update scepatnye.. Thanks cause read my ff 😊
izkadewi izkadewi Aug 28, 2016
This story is good authornim 🙈. Cant wait for the rest chapter 🙌🏻