√ | My Maid Is My Wife | B.B.H

√ | My Maid Is My Wife | B.B.H

36.8K Reads 2.5K Votes 36 Part Story
I'm Here <(‾︶‾)> By -JinBanana Completed

[ ON REVISION ]


| Updated Friday-Sunday |


| #26 In Fanfiction | 29/10/17


Sebuah kisah tentang seorang Maid yang tak pernah terfikir akan mengahwini majikannya yang sangat sombong bukan main dan ego pun bukan main tinggi lagi ewah ?!

Song ji-hyo hanya sorang maid dan anak orang miskin. Dan tak pernah terlintas dalam fikirannya untuk mengahwini majikannya. Tapi macam mana pulak dia ni boleh TER kahwin dengan majikannya pulak ?

Byun baek-hyun, sorang bisnesman yang Agak terkenal, and mukanya yang hensem and cute gitu. Dan tak pernah lagi menjalin hubungan cinta dengan Yeoja. Selepas EX-nya tinggal kan dia. Tapi kan macam mana pulak dia ni boleh TER kahwin dengan maidnya sendiri eh?
 
"Harabeoji nak kamu bertanggungjawab byun baek-hyun! "-harabeoji baek-hyun

"Tapi harabeoji ?!!"- baek-hyun

" Apa ? Kahwin ! Dengan tuan muda ?! Tapi tuan besar!?"-ji-hyo

"Apa yang korang meroyan tak tentu pasal ni! Kahwin-kahwin bagai. Ingat ni novel yang main kahwin paksa ke hah?! Jangan sampai aku flying kick korang semua! Kang tak pasal-pasal korang mendarat kat planet pluto tu! "-othor crazy 

"Syg pms la ? Adumak ?! "-Eomma-Jin

" Mmg Adumak -_-b "-Appa-Suho 



START : 30/8/16
END : 26/12/16

  • baekhyun
  • byun
  • chanyeol
  • family
  • friends
  • happy
  • jihyo
  • love
  • sehun
  • song
  • suho
  • xiumin
izkadewi izkadewi Aug 28, 2016
This story is good authornim 🙈. Cant wait for the rest chapter 🙌🏻