Silent Killer

Silent Killer

41.6K Reads 2.3K Votes 22 Part Story
eein By candytuftlia_ Completed

*Budak Hipster! II*
*GSBS*

Kumpulan yang disangkakan tidak wujud lagi rupanya senyap beroperasi. Kehilangan ketua bukan penghalang bagi mereka, tempat ketua telah berganti. Kini Fawwaz kembali, walau luka di hati berdarah kembali, dia akur, demi menyelamatkan Shasha, dia sanggup. Boys Squad hanya menurut kehendak Fawwaz, namun itu bukan makna untuk mereka berdiam diri.

Tanpa disangka, 5 gadis hipster turut menyimpan satu rahsia. Rahsia yang disimpan rapi, rahsia yang tidak pernah dibuka. Kejadian di bangunan kosong menjadi titik permulaan yang menbuatkan diri mereka berlima kembali sebagai remaja yang... 

Nak tahu what happen? Bacalah~

^kay, sis tak reti buat sinopsis. Kalau nak tahu, baca lah~ 

~and one more thing, buku ni buku dua.. sambungan dari cerita "Budak Hipster!"

~Buku satu, 'Budak Hipster!'. Sis prefer korang baca dulu "Budak Hipster!" Sebelum baca buku ni, takut tak faham pulak.

~Check dekat profile sis kalau nak baca. ^^

*highest achievement; #7 in teen fiction

mysr1514 mysr1514 Aug 30
hmm arfa budak nya baik.. selalu ikut ayahnya g masjid ngn adik dn abg dia skali.. mcm ne ndah boleh jadai gitok hahhahhahahahhahahhh but seriously unexpected lah sidaknya.. update gik sis!!!
nurliyazz nurliyazz Nov 26
Sis...bukan setakat juling mata, tapi ya allah. Srs cerita ni gempak. Sis terbaik la. Teruskan 👍👍👍
mysr1514 mysr1514 Aug 30
hmm arfa budak nya baik.. selalu ikut ayahnya g masjid ngn adik dn abg dia skali.. mcm ne ndah boleh jadai gitok hahhahhahahahhahahhh but seriously unexpected lah sidaknya.. update gik sis!!!
nurliyazz nurliyazz Nov 26
Sis...bukan setakat juling mata, tapi ya allah. Srs cerita ni gempak. Sis terbaik la. Teruskan 👍👍👍