NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Pact cu un nemuritor~Volumul III

Pact cu un nemuritor~Volumul III

12.5K Reads 1.2K Votes 55 Part Story
Koko-senpai By Koko-senpai Updated Apr 30

VOLUMUL I:
Lucy Heartfilia-cel mai puternic spirit,spiritul care a fost îmblânzit de fostul stăpân,în prezent libera
Natsu Dragneel-un simplu elev de liceu,fără prea multi prieteni. 
Ce se va întâmpla când Lucy îl va saruta din greșeală pe Natsu? Ce se va întâmpla când Natsu își va da seama ca tocmai a încheiat un pact cu un spirit?
 
VOLUMUL II:
A trecut un an de când Lucy Heartfilia împreună cu Erza Scarlet au plecat,un an de când toți s-au schimbat,inclusiv Natsu și Jellal,toți au crescut frumos,și-au întâlnit sufletele pereche dar ceva se întâmplă în inima lui Natsu atunci când Lucy se întoarce. Ce se va întâmpla când Lucy va afla ca Natsu este cu alta fata împreună? Ce se va întâmpla când Natsu se va îndrăgosti de Lucy? Dar când ii va mărturisi? Ii va accepta sentimentele Lucy? Cine o sa apară? Spirite noi? Oameni noi sau pur și simplu cunoștințe? Ce se va întâmpla când Lucy îl va vedea fără sa vrea pe Brandon?


VOLUMUL III:
A trecut un an de când spiritul Lucy Heartfilia a acceptat sa schimbe legea care interzicea iubirea dintre un spirit și muritor. În acest an Lucy împreună cu Natsu Dragneel,un băiat în prezent în vârstă de 20 de ani o sa fie nevoiți sa treacă prin tot felul de aventuri. Ce se va întâmpla când Natsu va începe facultatea? Dar când vechi cunoștințe de ale lui Lucy Heartfilia vor încerca să îl omoare pe Natsu Dragneel?
Aflați doar citind!

NECESITA EDITARE!

_faen-sama_ _faen-sama_ Aug 27, 2016
Next!!Nu pot sa cred ca se intampla asta!Ma tin in suspans prea mult!❤😘💋