Mr Ustaz,I Love U! ✓

Mr Ustaz,I Love U! ✓

158K Reads 7.8K Votes 25 Part Story
kak Awan. By ciklengkuas Completed

T A M A T

" kiss me. " 
" what? Tak nak. " 
" kenapa? Kan kita dah jadi suami isteri. Saya kan isteri awak,dah halal dah. " 
" awak kahwin dengan saya ni sebab nafsu ke apa?" 
" awak tak bernafsu ke tengok saya?" Cabar Sophea. Saiful menelan liur. 
" tak." 
" okay. Cuba cium sekali and let see will you resist me or not. " 

=====


Kahwin yang tak disangka jadi benda dan anugerah paling terindah di hidup Sophea. Dengan ustaz yang payah sangat nak didekati hati mahupun dirinya. Dah berbagai cara dia men'cabar' kelakian suaminya namun,selalu saja direject halus. Dia tak cinta ke? 


" saya terlalu cinta lah saya tak nak buat awak terlalu cinta kan saya. Saya takut akhirnya saya lukakan awak. " HAFIZ SAIFULLAH


" Mr Ustaz,I love u! " SOPHEA RUHAILA.

ISLAMIK ROMANTIC NOVEL
© gadisbukudanpen

Published : 12/9/16

authenticah authenticah Jan 10
i just finish reading this.. great i love it.. yaa sad ending wont hurt. sometimes 😂 but nak jugak baca happy ending macam mana pulak hmm tapi kalau fikir takkan ada penderma paru paru 😂😂 great job 10.5 stars for you.
anatashaaalfiera anatashaaalfiera Sep 13, 2016
Sis! Ai miss haze 😭 but it's cokay mr ustaz dah ada 😂😂
littleHuffaZ littleHuffaZ Sep 12, 2016
Kenapa rse nk tgelak bca cter ni? Ohh @gadisbukudanpen  😂
ummialsha ummialsha Sep 12, 2016
Tk sbr nk bc cite ni.cpt2 lah bgi penamat happy ending HAZe pas tu nk bc ni plk😊😊
roseanne94_ roseanne94_ Oct 03, 2016
Weheeeeeey😂 asal ikut aku😂 aku tau aku pelupa jgnlah kau pun pelupa jugak😂
tyrah_01 tyrah_01 Dec 04, 2016
Ehhh nie novel bangla...Sudah terang lagi nak tanya ..soalan terlebih kbat 
                              ..ish2 ... sorry author ...hehehehe ..