Mr Ustaz,ILY! ✓

Mr Ustaz,ILY! ✓

292K Reads 10.4K Votes 19 Part Story
kak Awan By nurflwr Completed

Cinta yang bersaksikan cinta yang Esa.
Dalam alunan tasbih yang dituturkan. 
Dalam sajadah yang dibentangkan.
Memohon petunjuk melalui sucinya istiqarah.
Satu nama dalam naluri itu jawabnya

ISLAMIK ROMANTIC NOVEL


2017

  • berubah
  • brunei
  • gbdp
  • islamik
  • lovetilljannah
  • pengajaran
  • setia
  • virtuallove
  • wattpad
- - Mar 11
aku turt jatuh hati dengan ayat ni😍 akan aku jdikan sbgai panduan
npqah_ npqah_ Oct 01
ak tak taulah, tp aku rasa aku prnah baca cerita ni masa first2 msuk wattpad dlu and klu ya, tak sngka akak awan yg tulis😹😹
Azullrubby Azullrubby Aug 07
Sis update lagi cerita ne🙇😭😭😭😭 Best sangat lah..!!! Plzzzzz🙏
sue-rayaaa sue-rayaaa Mar 23
Kan, bnyk lagi org nama sophea, aku pun...mungkinkah aku? Tp nama aku eja sofia...
authenticah authenticah Jan 10
i just finish reading this.. great i love it.. yaa sad ending wont hurt. sometimes 😂 but nak jugak baca happy ending macam mana pulak hmm tapi kalau fikir takkan ada penderma paru paru 😂😂 great job 10.5 stars for you.
taenovella taenovella Dec 07, 2016
Nas?? Nasrullah tu ke?? Hehe... terer author buat plot eh.. 😋