NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Mr Ustaz,I Love U! ✓

Mr Ustaz,I Love U! ✓

207K Reads 9.4K Votes 25 Part Story
kak awan By ciklengkuas Completed

T A M A T


Cinta yang bersaksikan cinta yang Esa.
Dalam alunan tasbih yang dituturkan. 
Dalam sajadah yang dibentangkan.
Memohon petunjuk melalui sucinya istiqarah.
Satu nama dalam naluri itu jawabnya

ISLAMIK ROMANTIC NOVEL
© gadisbukudanpen

Published : 12/9/16

ASKJIMIN ASKJIMIN Mar 11
aku turt jatuh hati dengan ayat ni😍 akan aku jdikan sbgai panduan
authenticah authenticah Jan 10
i just finish reading this.. great i love it.. yaa sad ending wont hurt. sometimes 😂 but nak jugak baca happy ending macam mana pulak hmm tapi kalau fikir takkan ada penderma paru paru 😂😂 great job 10.5 stars for you.
anatashaaalfiera anatashaaalfiera Sep 13, 2016
Sis! Ai miss haze 😭 but it's cokay mr ustaz dah ada 😂😂
roseanne94_ roseanne94_ Oct 03, 2016
Weheeeeeey😂 asal ikut aku😂 aku tau aku pelupa jgnlah kau pun pelupa jugak😂
tyrah_01 tyrah_01 Dec 04, 2016
Ehhh nie novel bangla...Sudah terang lagi nak tanya ..soalan terlebih kbat 
                              ..ish2 ... sorry author ...hehehehe ..
ciksiaaa ciksiaaa Sep 24, 2016
Wah.. First part dy un dh best... Siapakh uztaz yg dijdkn inspirasi tu.. 😂😂