Mr Ustaz,I Love U!

Mr Ustaz,I Love U!

89.8K Reads 4.6K Votes 20 Part Story
nurulonurul By gadisbukudanpen Updated 12 hours ago

" kiss me. " 
" what? Tak nak. " 
" kenapa? Kan kita dah jadi suami isteri. Saya kan isteri awak,dah halal dah. " 
" awak kahwin dengan saya ni sebab nafsu ke apa?" 
" awak tak bernafsu ke tengok saya?" Cabar Sophea. Saiful menelan liur. 
" tak." 
" okay. Cuba cium sekali and let see will you resist me or not. " 

=====


Kahwin yang tak disangka jadi benda dan anugerah paling terindah di hidup Sophea. Dengan ustaz yang payah sangat nak didekati hati mahupun dirinya. Dah berbagai cara dia men'cabar' kelakian suaminya namun,selalu saja direject halus. Dia tak cinta ke? 


" saya terlalu cinta lah saya tak nak buat awak terlalu cinta kan saya. Saya takut akhirnya saya lukakan awak. " HAFIZ SAIFULLAH


" Mr Ustaz,I love u! " SOPHEA RUHAILA.

ISLAMIK ROMANTIC NOVEL
© gadisbukudanpen

Published : 12/9/16

Sis! Ai miss haze 😭 but it's cokay mr ustaz dah ada 😂😂
Kenapa rse nk tgelak bca cter ni? Ohh @gadisbukudanpen  😂
ummialsha ummialsha Sep 12
Tk sbr nk bc cite ni.cpt2 lah bgi penamat happy ending HAZe pas tu nk bc ni plk😊😊
roseanne94_ roseanne94_ Oct 03
Weheeeeeey😂 asal ikut aku😂 aku tau aku pelupa jgnlah kau pun pelupa jugak😂
isksmith isksmith Sep 12
Best. Try dengar lagu mahar cinta. Macam sesuai dgn cerita 😁
unnie98_ unnie98_ Sep 24
Wah.. First part dy un dh best... Siapakh uztaz yg dijdkn inspirasi tu.. 😂😂