Kraljevska Krv

Kraljevska Krv

11.6K Reads 1.3K Votes 15 Part Story
Dreamer98 By queenofdreams98 Updated Oct 12, 2017

Srednji vek. Zamljom vladaju vampiri. 

Traju pripreme za predaju vlasti mladom princu Dmitriju. Kralj je resio da se odmori konacno i da sa svojom suprugom ode na put oko sveta.   
Povodom Dmitrijevog krunisanja organizovace se velika zabava na koju ce biti pozvane sve mlade i slobodne devojke iz celog kraljevstva. Kako ce na to reagovati Talija,koja oduvek sanja o odlasku na dvor i plesanju u predivnoj balskoj haljini celo vece?      

Medjutim postoji nesto cega se sve mlade devojke u kraljevstvu plase. A to je da ce ih princ izabrati kao izvor svoje hrane. Tradicija je da svaki novi kralj izabere pet mladih devojaka na balu,koje ce imati razlicita zaduzenja od kojih ce jedno i biti davanje svoje krvi princu. Da li ce Talija biti izabrana ili ne? Citajte i saznacete.

 • blood
 • fantasy
 • love
 • romance
 • vampire
Anna_lX Anna_lX Aug 28, 2017
U startu mi se svidelo! Izgleda mi kao baš zanimljiva knjiga. A što moram da naglasim je da mi se mnogoo svidjaju njihova imena.🔥😍😍
MagiMagical MagiMagical Feb 25, 2017
Ovo mi se jako , jako , jako svidja . Ja obozavam vampire I stvari vezane za krajlestva I to , obozavam to da citam . (: Samo da dodam da bih volela da ljudi moraju biti bas naklonjeni kraljevima I kraljicama , princevima I princezama , jer tako bi bilo jako jako zanimljivo