NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Kraljevska Krv

Kraljevska Krv

4.2K Reads 464 Votes 12 Part Story
Dreamer98 By queenofdreams98 Updated Apr 15

Srednji vek. Zamljom vladaju vampiri. 

Traju pripreme za predaju vlasti mladom princu Dmitriju. Kralj je resio da se odmori konacno i da sa svojom suprugom ode na put oko sveta.      
Povodom Dmitrijevog  krunisanja organizovace se velika zabava na koju ce biti pozvane sve mlade i slobodne devojke iz celog kraljevstva. Kako ce na to reagovati Talija,koja oduvek sanja o odlasku na dvor i plesanju u predivnoj balskoj haljini celo vece?           

Medjutim postoji nesto cega se sve mlade devojke u kraljevstvu plase. A to je da ce ih princ izabrati kao izvor svoje hrane. Tradicija je da svaki novi kralj izabere pet mladih devojaka na balu,koje ce imati razlicita zaduzenja od kojih ce jedno i biti davanje svoje krvi princu. Da li ce Talija biti izabrana ili ne? Citajte i saznacete.

MagiMagical MagiMagical Feb 25
Ovo mi se jako , jako , jako svidja . Ja obozavam vampire I stvari vezane za krajlestva I to , obozavam to da citam . (: Samo da dodam da bih volela da ljudi moraju biti bas naklonjeni kraljevima I kraljicama , princevima I princezama , jer tako bi bilo jako jako zanimljivo