Jangan Sentuh Daku

Jangan Sentuh Daku

27.4K Reads 770 Votes 61 Part Story
Hurul Hardianna By Anna_AlFaqir Updated Jul 06

Aisya Hanna. Gadis kacukan Jepun-Melayu. Lahir dalam keluarga intelektual Prof Dr Abdullah Muiz Nara dan Dr Nailah Farafisah. Namun, peristiwa hitam yang hampir-hampir meragut kesucian dirinya telah mengubah diri seorang Aisya Hanna. Ini bukan kisah percintaan syahdu Laila dan Majnun. Bukan juga kisah cinta antara dua darjat seperti Uda dan Dara. Ini kisah seorang Aisya Hanna survivor sexual harassment.Kisah perjuangan seorang gadis melawan trauma gangguan seksual. Kisah keluarga dan sahabat handai Aisya Hanna. Kisah yang didedikasikan khas buat para survivor gangguan seksual.

nadhsuR nadhsuR Oct 16, 2016
time aku baca line ni tiba tiba aku teringat lagu kung fu fighting 😂
Anna_AlFaqir Anna_AlFaqir Oct 16, 2016
Naaa... Al-Fatihah sekali, al-ikhlas 11 kali dan selawat ke nabi 3 kali. Kau nak makan apa time bersilat woii 😂😂😂
Anna_AlFaqir Anna_AlFaqir Oct 16, 2016
😂😂😂 maybe aku patut letak lagu tu sebagai intro untuk kau lah. Hahaha
adlina_31 adlina_31 Oct 29, 2016
Ea_anna, saya pon ahli silat.silat gayong.ea_anna bengkung ape
MrNonePerfecto MrNonePerfecto Sep 27, 2016
The first time aku tengok silat , aku pun fikir dorang menari hahaha😂
Anna_AlFaqir Anna_AlFaqir Oct 29, 2016
@adlina_31 saya baru sampai bengkung hijau. Sebab malas banyak 😂😂😂 nak grading pun sampai cikgu yang paksa. Saya suka belajar silat tapi malas grading. Hahaha.