Den sommer - Citybois

Den sommer - Citybois

12.4K Reads 951 Votes 33 Part Story
Julie Holm By julieholm1 Updated 2 days ago

* Sex og andre former for "ubehagelige" scener kan forekomme!* 

Mia bor i Hellerup, på Strandvejen med sin mor Pia, og hendes to mindre søskende. Sidsel på 10 og Oliver på 13. Pia knokler hårdt med arbejde, hun er advokat og meget højtlønnet, dog arbejder hun næsten hele tiden. Sidsel og Oliver går i folkeskole, men de vil egentlig meget hellere være sammen med deres venner. 

Men i har jo egentlig ikke hørt så meget om mig selv? jo altså som sagt hedder jeg Mia. Jeg fylder 18 til september, så det skal jo nok blive godt. Jeg har mange venner og veninder. Så er der dem der ikke kan lide mig. De tænker ikke på andet end sex! De irriterer mig ved at blive ved med at vade rundt i jeg aldrig har haft sex, og at jeg ikke ved en skid om det. Men hvad er der at gøre ved det? Mor vil jo ikke have det. 

Vi har boet hele vores liv i det hus på Strandvejen også dengang vores far og mor stadig var sammen. Det viste sig så at vores far Søren, havde været vores mor utro med en dame fra Jylland. Da mor fandt ud af det, kunne far næsten ikke komme hurtigt nok ud af døren og hen til hende fra Jylland. Det var som om han bare havde ventet på at mor skulle finde ud af det, så han kunne komme afsted. 
 
Som vi plejer at gøre hvert år skal vi ud at rejse. Mor har arbejdet ekstra hårdt, så vi derfor har råd til at komme ned til Caribien. Jeg burde nok glæde mig. Men det gør jeg på ingen måde. Jeg gider slet ikke derned.

linekm linekm Sep 10
Mere jeg ved drengen der faldt var Thor og så møder mia og Thor hinanden på hotellet