Borzasztó könyvek

Borzasztó könyvek

134K Reads 8.8K Votes 41 Part Story
TruthChampion By TruthChampion Updated 2 days ago

Nagyon sokat olvasok itt wattpadon. Eljött az idő, hogy a sok nyálas és megtévesztő kritika helyett végre felfedjem a valóságot. Itt nem lesz dicséret. Nem fogok hazudni és nem fogok senkit sem jó színben feltüntetni mert azt kéri. Senkit nem ismerek. Azt írom amit gondolok. Ami rossz arról mondjuk már ki végre, hogy rossz.Aki pedig ide bekerül az örüljön. Egy kis reklám és felhívás arra, hogy ne folytassa!

bodolaidalma bodolaidalma Oct 03, 2016
Wattpad azért van, hogy az ember próbálkozhasson a könyvírással. Szükségtelen ilyen jelzőkkel illetni bárkinek is a munkáját.
Zsanna_smile Zsanna_smile 3 days ago
Öhm elég gyenge Eleven testek újragondolása ez a sztori... Ott még megértettem miért sminkelik ki R-t
sara_jovoje sara_jovoje Nov 13, 2016
Istenem 😂😂 Ave  TruthChampion 😂Haláli!Mintha a saját klónomat látnám!Imádlak!! Hajrá!Sőőt!Még azt is válalom,hogy az én könyvemet kommentáld!Nagy arc vagy 😀
bvril_ bvril_ Sep 28, 2016
Nagyon jó a "könyved", tényleg tetszik, de ha már sok helyen a helyesírást is fikázod, te is jobban figyelhetnél rá, mert bár nem túl hatalmasak, de nálad is vannak hibák. :)
Miranda20041224 Miranda20041224 Nov 13, 2016
Hát mindenki más ember. Az adott író és könyva akiről és amiről beszélsz lehet hogy pont azt akarta hogy ilyen reakciókat váltson ki. Pont ez benn a jó.
merci0233 merci0233 Jan 07
De istenem....ki a rákit érdekel egy apokalipszis közepén hogy ezen milyen cipő van,vagy éppen hogy van belőve a haja.😂😂