Borzasztó könyvek

Borzasztó könyvek

108K Reads 6.8K Votes 38 Part Story
TruthChampion By TruthChampion Updated Oct 18

Nagyon sokat olvasok itt wattpadon. Eljött az idő, hogy a sok nyálas és megtévesztő kritika helyett végre felfedjem a valóságot. Itt nem lesz dicséret. Nem fogok hazudni és nem fogok senkit sem jó színben feltüntetni mert azt kéri. Senkit nem ismerek. Azt írom amit gondolok. Ami rossz arról mondjuk már ki végre, hogy rossz.Aki pedig ide bekerül az örüljön. Egy kis reklám és felhívás arra, hogy ne folytassa!

Wattpad azért van, hogy az ember próbálkozhasson a könyvírással. Szükségtelen ilyen jelzőkkel illetni bárkinek is a munkáját.
sara_jovoje sara_jovoje Nov 13
Istenem 😂😂 Ave TruthChampion 😂Haláli!Mintha a saját klónomat látnám!Imádlak!! Hajrá!Sőőt!Még azt is válalom,hogy az én könyvemet kommentáld!Nagy arc vagy 😀
bvril_ bvril_ Sep 28
Nagyon jó a "könyved", tényleg tetszik, de ha már sok helyen a helyesírást is fikázod, te is jobban figyelhetnél rá, mert bár nem túl hatalmasak, de nálad is vannak hibák. :)
Én találtam egy könyvet ami teljesen logikátlan és szerintem pont illene ide :'D
               A címe egy élet, @Larissza-tól
               :D
Hát mindenki más ember. Az adott író és könyva akiről és amiről beszélsz lehet hogy pont azt akarta hogy ilyen reakciókat váltson ki. Pont ez benn a jó.
Roxibaby223 Roxibaby223 Sep 22
Na ide figyelj velem nem fogsz cicázni azzonal kivetted a könyvem onnan . Vagy rossz világ lesz . Ja és baszódj ketté te ribanc