Curva mea

Curva mea

28.3K Reads 831 Votes 20 Part Story
Shay_Rouse By Shay_Rouse Completed

Ceasul sună puternic deranjandu-ma , eram prea obosită de noapte trecută . Am fost la o petrecere, super la Kavin acasa, capitanul echipei de fotbal din liceu. Pot spune unul din frumusețiile scolii noastre. Reușesc să deschid un ochi si sa îmi fac curaj sa ma ridic din pat . Eram așa obosită dar mă duc să îmi fac rutina zilnica . După ce ies din baie îmi fac o salata de fructe si o mănânc la laptopul. Încep să intru pe instagram să văd ce au mai postat si in ce poze apar . După ce termin îmi aprind muzica si încep să îmi fac curat în camera . Trebuia să mă duc la aliceu , așa că mă îmbrac .
Eram gata așa că mă îndrept spre audii-ul meu Q7. Ma urc la volan și în câteva secunde ajung la liceu. Toți ochii erau ațintiți spre mine , dar eram obișnuită cu acest sentiment . Așa că mă îndrept spre David cel mai bun prieten , dar păcat că era "problema" scolii. Au vrut să îi dea afară de câteva ori , pentru că a violat multe fete , dar eu îl iubesc . 

-Buna An.

-Heii David ce faci?

-Am ...

 • copii
 • dragoste
 • incredere
 • iubire
 • miniuna
 • mistere
-the_moon -the_moon Sep 03, 2017
Altă carte cancer... nu contează vizualizările, contează conținutul ei şi ideea. Iar asta , nu are nimic bun, scuze ca ţi-o spun. Ori o editezi şi faci ceva bun din ea, ori o ştergi pentru că e jalnică.
--geminis --geminis Jan 27, 2017
what iz dat
               my eyes r burning
               imi vine sa ma setez acum pe filo-mode si sa corectez chestia asta =)))
- - Oct 27, 2016
Dacă tot scrii o carte de câcat, măcar fă-o fără greşeli gramaticale, ce zici?
-ThiefOfSouls- -ThiefOfSouls- Aug 23, 2016
Bravo fata chiar ți-a ieșit cartea! Pune next-ul mai repede, ly 😘😘❤❤
MaraKarlberg MaraKarlberg Feb 12, 2017
Ce rahat de carte! Nu am spus asta până acum, dar îți pregătesc un raport. Cum pana mea să pui un astfel de titlu și să o mai faci și centuristă. Tu nu gândești că o carte ca asta e luată în batjocură?
SofUnicorn SofUnicorn Dec 08, 2016
morr
               asta e cea mai cancer carte ever
               daca tot faci o carte , macar sa fie scrisa corect