NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Unexpected Inhabitant In Hollywood | N.G. Fanfic.

Unexpected Inhabitant In Hollywood | N.G. Fanfic.

2.2K Reads 182 Votes 9 Part Story
NASHIKE By viviengrier Updated Oct 09, 2016

Délután 6-7 óra lehet. Los Angeleshez képest hideg az idő. Hűvös szél fúj. A nap már megy le az égről, búcsút mondva egész Californiának. 
A kocsimban ülök, mögöttem pedig az ikrek, akik már kikészítenek a folytonos hisztivel. Lányokból vannak. Nem tehetnek róla. 
Épp hazafelé tartunk, mert édesanyánk vacsorát csinált. Éhes vagyok, szóval jelenleg nem 50 km/h-val megyek az utakon. 
Akárhányszor ránézek a házunkra, kellemes érzés fog el. A szüleinknek ez volt az első közös házuk. Ide születtem Én is, aztán az ikrek is. Itt nőttünk fel. Innen jártam óvodába és iskolába. A ház minden szegletéhez emlék fűz. Ha tehetném sosem hagynám el ezt a házat. 
Hazatérve kellemes és fűszeres illat csapott meg. Lisa és Lena felszaladt a szobába, hogy letegyék a cuccaikat. Én egyből a konyhába mentem, ahol már a szüleink mosolyogva, az asztalnál helyetfoglalva vártak minket. Leültem a helyemre és előre elnézést kérve enni kezdtem. Anyukám nevetve reagált az evésemre, míg Apám fejét rázva figyelt Engem, ...

wtfisachonce13 wtfisachonce13 Aug 23, 2016
 #förszt
               nekem eddig tetszik, és szívből remélem, hogy többször nem mosol fogat, miközben van valami ötleted. először inkább írd le, kérlek.😁