My Lovely Husband (Editing✔)

My Lovely Husband (Editing✔)

239K Reads 9.5K Votes 71 Part Story
T I R A By athrhhabib Completed

Malay Romance Novel by athrhhabib:

[Rayyan Raiqarl × Dania Hazwani]

"Dah hampir 7 bulan saya sayang awak."

Dania hanya menggelengkan kepala melihat majikannya ketawa selepas mengatakan ayat itu. Baginya itu hanyalah kata-kata kosong.

Namun, kata-kata kosong itulah yang benar-benar dikotakan oleh Rayyan. Baginya, gadis dingin itu telah mencuri hatinya sejak pertemuan kedua mereka.

×××××

"Encik. You must be joking right?", soal Dania sambil ketawa.

"I'm not."

Dania terus mematikan ketawanya lalu berkata,
"Encik. Tapi kenapa saya?"

"Sebab saya cintakan awak."

"Tapi Encik..."

"Kan saya dah cakap dengan awak masa dalam lif yang hampir 7 bulan saya sayang awak."

"Tapi saya ingat Encik main-main."

"Sorry Dania tapi bila melibatkan perasaan, saya serius."

"Saya, tak percayakan Encik."

"Terpulang."

×××

Yuhuuu I'd tried my best to make a description. Please support My Lovely Husband✔

  • ceo
  • dingin
  • happy
  • husband
  • kahwin
  • malay
  • marriage
  • melayu
  • romance
  • sad
  • sweet
  • wife
echenhaixiu_ echenhaixiu_ Nov 06, 2016
Biase lah tu... Aku pon apa kurang... Dah cakap 'sorry' bnyak kali pon orang tu still maki aku... Maki tau... Dah la depan orang ramai... Sad life...
echenhaixiu_ echenhaixiu_ Nov 06, 2016
Takyah lah anggap dye kawan lagi pas ni... Love is blind lah sangat... Geli aii...