NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
[C]BOOK1:Wife Of The Devil

[C]BOOK1:Wife Of The Devil

256K Reads 12.1K Votes 28 Part Story
b e l l By ewahbell Completed

031217 - #1 in Fantasy
101116 - #4 In Fantasy 
121116 - #3 in Fantasy
011216 - #2 in Mystery/Thriller
  

[ BOOK 1 ] - BERIBU KEKELIRUAN

Kerana dendam dia sanggup lakukan semua tu.Kerana kesakitan yang dia rasa dan dia tahan selama bertahun-tahun memberinya semangat.Kerana kematian 3 orang yang tersayang,dia seksa seorang gadis yang tak ada kena mengena dalam hal ini 

"Kau cuba untuk lari?,jangan harap perempuan!" - Harris Charles Daniel

"Awak dah ambik segalanya dari saya dan saya dah takde apa-apa. Saya kosong" - Nabila Qaseh 

Gadis semuda Nabila Qaseh diseksa dan didera tanpa henti.Segala mangsa Harris sendiri dibunuh didepan mata dia.Air mata darah sekalipun takkan pernah dia dapat belas kasihan

Pedih,perit,luka,sakit yang tak terkata dan hanya Allah yang tahu. Kerana perasaan cinta dan sayang mula bercambah,dia sanggup bertahan 

Kerana satu malam mereka masuk kedalam sebuah ikatan dan cukup mengejutkan lelaki itu 

"Jodoh?,apa jodoh tu?.Kalau betul aku ada jodoh,tapi kenapa mesti anak pembunuh tu?" 

"Aku nak pergi,kau jaga diri"

[C] 10/02/2017

alpha_fox alpha_fox May 06
Aku rse crite ni best. Tp crite ni mmg sesuai ke dgn genre fntasy?
janganmarahhaa janganmarahhaa Oct 10, 2016
X pe ni dah lebih dari sadis cerita saya lagi banyak merepek hehe xD
MichaZara MichaZara Sep 21, 2016
psl kjam sngt llki tu...😠😠imagine pisau dihiris2 kt bwh mata...gle x sakit...😢😢😢😢
sakirakiera38 sakirakiera38 Nov 13, 2016
Sadis,tapi kalau boleh pastikan lelaki tu jatuh cinta kat Qaseh pastu dia menyesal.
janganmarahhaa janganmarahhaa Oct 10, 2016
Kenapa la aq x perasan langsung cite ni hehe btw maaf lambat baca btw happy birthday bella! XD lambat wish hehe
millah257 millah257 Sep 27, 2016
Ni bukan hambar..ni sadis giler..kalau kita terkena dah terpekik dah.