[C]BOOK1:Wife Of The Devil✔

[C]BOOK1:Wife Of The Devil✔

315K Reads 14.9K Votes 25 Part Story
nanaobell By cikaffi Completed

[DIPRIVATEKAN]

031217 - #1 in Fantasy
101116 - #4 In Fantasy 
121116 - #3 in Fantasy
011216 - #2 in Mystery/Thriller
  

[ BOOK 1 ] - BERIBU KEKELIRUAN

Kerana dendam dia sanggup lakukan semua tu.Kerana kesakitan yang dia rasa dan dia tahan selama bertahun-tahun memberinya semangat.Kerana kematian 3 orang yang tersayang,dia seksa seorang gadis yang tak ada kena mengena dalam hal ini 

"Kau cuba untuk lari?,jangan harap perempuan!" - Harris Charles Daniel

"Awak dah ambik segalanya dari saya dan saya dah takde apa-apa. Saya kosong" - Nabila Qaseh 

Gadis semuda Nabila Qaseh diseksa dan didera tanpa henti.Segala mangsa Harris sendiri dibunuh didepan mata dia.Air mata darah sekalipun takkan pernah dia dapat belas kasihan

Pedih,perit,luka,sakit yang tak terkata dan hanya Allah yang tahu. Kerana perasaan cinta dan sayang mula bercambah,dia sanggup bertahan 

Kerana satu malam mereka masuk kedalam sebuah ikatan dan cukup mengejutkan lelaki itu 

"Jodoh?,apa jodoh tu?.Kalau betul aku ada jodoh,tapi kenapa mesti anak pembunuh tu?" 

"Aku nak pergi,kau jaga diri"

[C] 10/02/2017

Ellyana29 Ellyana29 Aug 07
author....  Buat keli kedua saya nk baca citer ni...  Bab satu saya kosong... 😢😢
alpha_fox alpha_fox May 06
Aku rse crite ni best. Tp crite ni mmg sesuai ke dgn genre fntasy?
adilazahid adilazahid Jul 08
Ya laki ni gila😨 im scared but i lov it😍 acane tuh😂😂
kaylahn kaylahn Jul 30
Hi, just wanna say comma shouldn't be put after question mark:) 
                              
                              Anyway, saya suka story awak
janganmarahhaa janganmarahhaa Oct 10, 2016
X pe ni dah lebih dari sadis cerita saya lagi banyak merepek hehe xD
Blr1995 Blr1995 Sep 21, 2016
psl kjam sngt llki tu...😠😠imagine pisau dihiris2 kt bwh mata...gle x sakit...😢😢😢😢