NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Abusive Boyfriend

Abusive Boyfriend

24.4K Reads 2.4K Votes 24 Part Story
sweet_ryan By sweet_ryan Completed

setiap perempuan memiliki lelaki idaman yang diidamkan masing masing.. termasuk, SONG JIHYO... Gadis yang dah lama sukakan seorang namja iaitu senior di sekolahnya.. Lelaki yang mampu membuatnya bergetar seluruh badan.. siapa lagi? Kalau Bukan... Jeon Jungkook. 

     Jungkook lelaki yang nampak baik. suka membantu org.. Namun, ada yang tak tau.. dia ada masalah dengan sikap amarahnya. Sehingga membolehkan seseorang itu menderita seumur hidupnya..

    apa akan jadi pada Jihyo apabila, mereka berdua...BERCINTA?

    "Im sorry, Im not going to do that again.."-Song Jihyo.

    "you wanna leave me now? i can make you live in suffer.. so, stay with me.. otherwise, youll make me more angry."-Jeon Jungkook
 
     "Song Jihyo, Im in love with you.." -Kim Taehyung
 
    "Dia berubah jadi raksasa selepas kami bercinta..."-Song Jihyo..

    dapatkah dia terlepas drpada kekasihnya? Nak tau, baca. tp, cerita ni.. mungkin akan mengandungi penderaan fizikal, adult content(Dont worry, author tak mungkin tulis detail..), pembunuhan... kalau korng tak selesa dengan semua tu... you better leave this story. 

*author minta maaf.. terpaksa buat story baru sebb, Broken Heart punya chapter tu hilang semua.. macam, kena delete.. entah sapa yang delete.. maaf yea..

No comments listed yet.