Tanketanken

Tanketanken

306 Reads 49 Votes 5 Part Story
renate ♡ By rrrenate Updated Nov 26

Her samler jeg opp fine og fryktelige tanker, nydelige opplevelser, meningsløse nedskrivinger og idiotiske teorier. Kort fortalt bruker jeg dette som en tanketank. De gangene jeg har for mange ting svirrende i hodet mitt eller når tankene blir for store til å forbli der, overfører jeg dem hit.

NB! Hvis du bestemmer deg for å ta en kikk oppi tanken, kan det være du finner det du ser skremmende, fascinerende eller vakkert. På forhånd vil jeg advare deg for at du kan komme over triggende materiale, og en hel haug med fangirling.

Og hvis du av en eller annen grunn bestemmer deg for å stjele noen av tankene mine ved å dra dem ut av tanketanken, så vil jeg bare si at det hviler flere ubehagelige våder over den. Med mindre du for eksempel har lyst på sammenvokste øyenbryn eller permanente kviser, så burde du la de være.

Alle rettigheter reservert, © rrrenate 2016

_wr0ng_ _wr0ng_ Aug 18
jeg elsker måten du skriver på!! gleder meg til å lese mer! :))
Det er viktig at du lærer at man ikke trenger å være perfekt. Det er greit å være en lat faen i sommerferie for sommerferien er såpass lang at man får heteslag, kols, malaria og brokk hvis man skal ut å gjøre noe hver dag.