NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Tanketanken

Tanketanken

1.1K Reads 147 Votes 15 Part Story
renate ♡ By rrrenate Updated 2 days ago

Her samler jeg opp fine og fryktelige tanker, nydelige opplevelser, meningsløse nedskrivinger og idiotiske teorier. Kort fortalt bruker jeg dette som en tanketank. De gangene jeg har for mange ting svirrende i hodet mitt eller når tankene blir for store til å forbli der, overfører jeg dem hit.

NB! Hvis du bestemmer deg for å ta en kikk oppi tanken, kan det være du finner det du ser skremmende, fascinerende eller vakkert. På forhånd vil jeg advare deg for at du kan komme over triggende materiale, og en hel haug med fangirling.

Og hvis du av en eller annen grunn bestemmer deg for å stjele noen av tankene mine ved å dra dem ut av tanketanken, så vil jeg bare si at det hviler flere ubehagelige våder over den. Med mindre du har lyst på for eksempel sammenvokste øyenbryn eller permanente kviser, så burde du la de være.

Alle rettigheter reservert, © rrrenate 2017

unicorns_loves_isac unicorns_loves_isac Dec 24, 2016
Elsker hvordan du får myggen til å høres ut som verdens farligste dyr/insekt 😂
_wr0ng_ _wr0ng_ Aug 18, 2016
jeg elsker måten du skriver på!! gleder meg til å lese mer! :))
notreallylinguist notreallylinguist Aug 19, 2016
Det er viktig at du lærer at man ikke trenger å være perfekt. Det er greit å være en lat faen i sommerferie for sommerferien er såpass lang at man får heteslag, kols, malaria og brokk hvis man skal ut å gjøre noe hver dag.