My Lucky Star |. Dark Soul

My Lucky Star |. Dark Soul

19.6K Reads 1.2K Votes 28 Part Story
Mira By mira_mira01 Updated Feb 12

Kimberly Evans ar face orice sa-si indeplineasca visul inca de mica, varsta de optsprezece ani nu e deloc usoara pentru niciun adolescent cu un vis maret. Principiile ei sunt clare pentru toata lumea, tocmai de aceea se detaseaza de orice ar putea sa-i stea in cale construind un scut care o protejeaza de privirile celorlalti si de distractiile vietii in general. Inocenta si vanitatea ei vor fi insa distruse cand diavolul cu chip de inger ii atrage atentia in mod special prin misterul din ochii lui si duritatea cu care trateaza viata. Edward Harrison, vecinul lui Kimberly nu pare a fi la prima vedere persoana pe care ai iubi-o neconditionat si nici nu este genul de baiat care ar renunta la trecutul lui intunecat si plin de secrete pentru o viata noua si linistita.
Dupa prima intalnire dintre cei doi va porni un razboi unde amandoi vor sfarsi invinsi de catre flacarile iubirii. Vor deveni unul pentru celalalt elementul lipsa din viata fiecaruia si pentru Kim pericolul este piesa lipsa din puzzle, doar Edward reuseste sa-i arate cine este ea cu adevarat. Dar ce-o sa faca Kim cand afla cauzele ranilor din sufletul lui Edward? Iubirea lor va fi destul de puternica incat sa invinga trecutul lui sau vor renunta la fericirea lor dand nastere unui nou razboi intre suflete?
  
  
  
  
  ATENTIE! Cartea contine scene 18+ cititi pe propria raspundere!

MiriamIra MiriamIra Aug 16, 2016
Deci pana la urma tot Francisco a ramas.😂😱😍😍😍❤❤❤
Gh_Andra Gh_Andra Aug 19, 2016
Hei, dar parca nu asta era trailerul sau erau 2 , care era melodia de la celalalt ?
Gh_Andra Gh_Andra Aug 20, 2016
"I love you , just stop loving me , i can't" este cumva din The Vampire Diaries ? 😂😗
Lacunna Lacunna Aug 18, 2016
Sincer, noua actrița se potrivește mult mai bine cu KIM. Jade , nu stiu, parca nu era potrivită pentru acest rol. Alegerea pe care ai facut o este EXCEPEMTA!!! 💞😍
Isabela_Lachowski Isabela_Lachowski Aug 17, 2016
Ieiiiii Francisco a ramas !! Si sincera sa fiu nu imi placea Jade deci ai facut o alegere buna inlocuind-o . M-ai convins ! E mai buna noua versiune . Pericolul e mai aproape si ihh e asa fain . ❤❤❤❤
Gh_Andra Gh_Andra Aug 17, 2016
Waw ! Imi place ! Ma bucur ca ai inlocuit.o pe Jade si nu pe Francisco , faci o treaba buna , P.s :Cody Christian e prea dragut sa fie gay , tot pe idea asta vei merge ?