NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Fuckta By Pazrot

Fuckta By Pazrot

213K Reads 32.7K Votes 196 Part Story
+🌙+ By -augusta Updated a day ago

Sebuah buku yang selalu memberikan kata kata yang benar atau kata lain fakta 
        
        atau dipanggil FUCKTA 
        
        Dengan fuckta-fuckta ini datang dari 
    
        Kehidupan seseorang 
        
        Laman Sosial 
        
        Dan 
        
        Pergaulan 
        
        ehh sama je en maksud ? 
        
        LANTAK LAH 
        
        jadi , maafkan saya jikalau ada fuckta yang tersusuk hati awak awak semua 
        
        kerana 
        
        ini memang benar fuckta 
        
        ㅡ
        
        WARNING : KASAR BAHASA DETECTED 
        
      -ANDA JUGA BOLEH PM SAYA JIKALAU ANDA ADA AYAT UNTUK FUCKTA . SAYA AKAN CREDIT-
         
      ㅡ
      ㅡ
        
        Published : [;@14/8/2016]
        Ended : [;@] 
        
      ㅡ
        
        #6 in Random [21/10/2016]
        #3 in Random [10/11/2016]
        #5 in Random [15/11/2016]

Niss_94 Niss_94 Sep 20, 2016
Kadang aku baca dulu sampai habis lepastu baru vote, buat kerja dua kali :'))
Yeollie_Girl Yeollie_Girl Sep 22, 2016
Kesah pe dia baca ke tak😂😂😂 asalkan dia vote..kekek
v_elynn v_elynn Nov 29, 2016
Well sya x pub any story so...
                              Sy vote stiap buku yg saya bca tu best. Tp wattpad ni kkdg nak bg kaki sbb bila vote, vote tu hilng balik n sy be like ;-;
BaekSeok_ BaekSeok_ Oct 20, 2016
mksudnya , setiap ff mesti ade mase nk bce . cm selang 4 5 minit bru vote next chap en ?
Yeke? Aku pon vote mcm ni gak.. Aku baca je citer tu.. OK la ni aku x terasa, sbb bkn aku.. Kukukui ╮(╯▽╰)╭
jeontot- jeontot- Sep 02, 2016
utk fuckta ini, ku baca amat pnts dn tngn ku sngt lnch utnk mengevote adkh gue juga trgolng?