Fuckta By Pazrot

Fuckta By Pazrot

138K Reads 22.3K Votes 159 Part Story
ㅡlipahz ✨ By -augusta Updated Dec 01

Sebuah buku yang selalu memberikan kata kata yang benar atau kata lain fakta 
  
  atau dipanggil FUCKTA 
  
  Dengan fuckta-fuckta ini datang dari kehidupan seseorang 
  
  Laman Sosial 
  
  Dan 
  
  Pergaulan 
  
  ehh sama je en maksud ? 
  
  LANTAK LAH 
  
  jadi , maafkan saya jikalau ada fuckta yang tersusuk hati awak awak semua 
  
  kerana 
  
  ini memang benar fuckta 
  
  ++++ 
  
  WARNING : KASAR BAHASA DETECTED 
  
  HANYA BUDAK [15+] KE ATAS SAHAJA
   
  ++++ 
  
  Published : [;@14/8/2016]
  Ended : [;@]
  
  ++++
  
  #6 in Random [21/10/2016]
  #3 in Random [10/11/2016]
  #5 in Random [15/11/2016]

  +++ 
  
  Thanks To [@;albuseverus-] For The Cover <33

Jinwoobells Jinwoobells Sep 20
Kadang aku baca dulu sampai habis lepastu baru vote, buat kerja dua kali :'))
Kesah pe dia baca ke tak😂😂😂 asalkan dia vote..kekek
v_elynn v_elynn Nov 29
Well sya x pub any story so...
                              Sy vote stiap buku yg saya bca tu best. Tp wattpad ni kkdg nak bg kaki sbb bila vote, vote tu hilng balik n sy be like ;-;
mksudnya , setiap ff mesti ade mase nk bce . cm selang 4 5 minit bru vote next chap en ?
wallpark- wallpark- Sep 02
utk fuckta ini, ku baca amat pnts dn tngn ku sngt lnch utnk mengevote adkh gue juga trgolng?