FucktaDeep By Pazrot

FucktaDeep By Pazrot

186K Reads 28.7K Votes 184 Part Story
+🌙+ By -augusta Updated Feb 07

Sebuah buku yang selalu memberikan kata kata yang benar atau kata lain fakta 
  
  atau dipanggil FUCKTA 
  
  Dengan fuckta-fuckta ini datang dari kehidupan seseorang 
  
  Laman Sosial 
  
  Dan 
  
  Pergaulan 
  
  ehh sama je en maksud ? 
  
  LANTAK LAH 
  
  jadi , maafkan saya jikalau ada fuckta yang tersusuk hati awak awak semua 
  
  kerana 
  
  ini memang benar fuckta 
  
  ㅡ
  
  WARNING : KASAR BAHASA DETECTED 
  
-ANDA JUGA BOLEH PM SAYA JIKALAU ANDA ADA AYAT UNTUK FUCKTA . SAYA AKAN CREDIT-
   
ㅡ

Thanks to [@:VARSITY-] for this beautiful cover <3 

ㅡ
  
  Published : [;@14/8/2016]
  Ended : [;@] 
  
ㅡ
  
  #6 in Random [21/10/2016]
  #3 in Random [10/11/2016]
  #5 in Random [15/11/2016]

Niss_94 Niss_94 Sep 20, 2016
Kadang aku baca dulu sampai habis lepastu baru vote, buat kerja dua kali :'))
Yeollie_Girl Yeollie_Girl Sep 22, 2016
Kesah pe dia baca ke tak😂😂😂 asalkan dia vote..kekek
v_elynn v_elynn Nov 29, 2016
Well sya x pub any story so...
                              Sy vote stiap buku yg saya bca tu best. Tp wattpad ni kkdg nak bg kaki sbb bila vote, vote tu hilng balik n sy be like ;-;
BaekSeok_ BaekSeok_ Oct 20, 2016
mksudnya , setiap ff mesti ade mase nk bce . cm selang 4 5 minit bru vote next chap en ?
Yeke? Aku pon vote mcm ni gak.. Aku baca je citer tu.. OK la ni aku x terasa, sbb bkn aku.. Kukukui ╮(╯▽╰)╭
wallpark- wallpark- Sep 02, 2016
utk fuckta ini, ku baca amat pnts dn tngn ku sngt lnch utnk mengevote adkh gue juga trgolng?