NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Who Are You? [Complete]

Who Are You? [Complete]

8K Reads 551 Votes 14 Part Story
❤ _ ❤ アイン By PapiGun Completed

"Ya! Kau cakap dengan siapa?"

"Pelik lah Yeoja tu?"

"Seram lah aku tengok perangai Yeoja tu"

Kim Yewon atau lebih dikenali dengan nama Umji. Umji ialah seorang yang comel, cantik dan digilai ramai namja. Itu sebelum dia terlibat dengan kemalangan. Umji dan unnie-ii nya telah terlibat dalam satu kemalangan jalan raya yang telah meragut 2 nyawa di antara mereka. Selepas kemalangan itu Umji mula nampak Roh orang yang sudah mati. Dan kelakuannya membuatkan orang berasa takut untuk mendekati Umji. Roh siapa kah yang Umji nampak? Apa akan berlaku pada Umji dan unnie nya?

pikachu189 pikachu189 Dec 10, 2016
Tak beberapa nk seronok lh.lain kali buat cerita yg blh org faham ok adik
YukookHyuminMinSoo YukookHyuminMinSoo Aug 13, 2016
Author,it's good :). For me,author ceritakan dulu mcm mana sinb and Eunha meninggal. Then,details kan pasal Umji dia tinggal mana and seterusnya. Saya share siket mungkin ini akan bagi author tambahkan ideas ke 😂😂😂
Beautaefool- Beautaefool- Dec 11, 2016
Saya x kesah pasal ni pon author..saya x ship mana2 couple pon..i dunno why..