Suamiku Tinggi 189cm?!!

Suamiku Tinggi 189cm?!!

229K Reads 15.4K Votes 46 Part Story
Author tak bergaji By nuraimieilyani Updated Mar 26

PANGGG!! 

Satu tamparan yang kuat telah hinggap di pipi kanan Najwa. Terasa amat sakit namun kesakitan itu tidak setanding luka di dalam hati yang sedang dialami olehnya ketika ini kerana suami yang selama ini dia cintai sanggup menampar dirinya di hadapan khalayak pelajar yang lain hanya gara-gara seorang gadis yang amat lelaki itu cintai,Adriana.

Tanpa disedari, kedua-dua kaki Najwa  berlari meninggalkan tempat itu. Dengan tudung sekolahnya yang tidak teratur akibat tamparan yang diberikan tadi membuatkan dia seperti pesakit mental yang sedang melarikan diri. Air mata Najwa yang laju mengalir di pipinya setia menemani hatinya yang kini hancur berderai. 


Adakah nasibku memang begini? Ditinggalkan oleh insan yang paling disayangi amat memeritkan. Namun aku redha dengan segala ketentuan-NYA. 



-----

"Saya akan selalu mendoakan kebahagian awak dengan si dia yang bertakhta di hati awak agar kekal bahagia selamanya dan terima kasih buat segalanya. "-Najwa

"Aku tetap akan ceraikan kau dan aku tak perlukan doa kau untuk aku bahagia bersama Ana! "-Hakimi


"Saya cintakan awak,Najwa."-Asyraf

"Saya cintakan awak,Najwa."-Aiden

  • cinta
  • drama
  • kahwinpaksa
  • love
  • novel
  • pelajar
  • pendek
  • pengawas
  • romance
  • sekolah
  • shortgirl
  • tallboy
  • tinggi
RinNieAnnie RinNieAnnie Dec 22, 2017
Cerita ni best..and  yg pling best tu cepat update
                              Apa2 pun all the best
princethai princethai Dec 22, 2017
Laaaaaaahhhh author ni. UPDATE LA SECEPAT YG MUNGKINNN SAYA DAH LA SUKA CITA AUTHOR NIII
NAA0730 NAA0730 Dec 21, 2017
tapi cerita ni best buatlah panjang and selalu update hehehe
oneafiqah88 oneafiqah88 Dec 21, 2017
Its ok, keep up the good work... Cz this story is good... Update please... Hihihi
EffaAzhar EffaAzhar Dec 21, 2017
Xpe la.. It okayyyy..... Pape keep it up and up lagi plisss your story mmg bestt
nadiahcheaziz nadiahcheaziz Dec 21, 2017
Ingat update tadi😂.btw cite ni best,update lagi please 😍