My Devil Boyfie #AdamIris

My Devil Boyfie #AdamIris

291K Reads 15.2K Votes 30 Part Story
Hinatarose By _hinatarose Completed

[COMPLETED]

'The Devil and Innocent Girl'

"Izz Adam, sometimes he is an evil sometimes he is an angel and i hate that im getting used for both side of him."- Irdina Iris

"You're cocaine Irdina Iris. I keep on addicted. I'm addicted to something I shouldn't."- Izz Adam

----------------------------------------------

"Iris berapa kali aku nak cakap, stop biting your lower lips. Its really distracting me" Adam memberi amaran. 

"Adam, cakap pasal kiss, awak kan dulu banyak gf, awak pernah tak..."

"Tak" Adam memotong laju percakapan Iris bila menangkap apa yang ingin ditanya Iris

"Tapi awak dulu ta........" kata-kata Iris tak dapat dihabiskan bila Adam tak semena-mena menolaknya ke dinding memerangkapnya di situ.

"Aku cakap tak, then tak lah. Kau nie banyak tanya sangat kenapa?. Want to be the first one who got my precious kiss?" tepat Adam merenung mata Iris. Kang tak pasal2 ada juga bibir yang hilang kesucian hari nie.

Iris tergamam. Terus mulutnya ditekup. Kepala digeleng laju. Adam tersenyum. Tahu pun takut. Tanya lagi soalan pelik-pelik. Kan dah kena!

"Good, lepas nie. No more question, unless....." suara Adam dileretkan. Sengaja ingin menyakat Iris. Iris terus mengangguk laju seperti burung belatuk.

"Jom" Adam terus menarik tangan Iris dan meneruskan kembali langkah mereka. Adam pelik bila Iris tiba-tiba berhenti. Dia turut berhenti. Iris bergerak berhadapan dengan Adam. Senyuman diukir.

"I changed my mind. Yes, I want to be the first one" setelah Iris berkata demikian. Dua jari, jari telunjuk dan jari tengahnya dirapatkan dibibirnya kemudian dua jari itu dibawa ke bibir Adam dan melekat di situ buat seketika. Kemudian Iris berdecit lari meninggalkan Adam.

Highest rank-#5 in teen fiction

  • badboy
  • cinta
  • innocentgirl
  • lonelyboy
  • love
  • malay
  • melayu
  • romance
  • schoollife
  • sweet
  • sweetstory
  • teen
nazalinaismail nazalinaismail Jul 30, 2017
ok sis start lagi skali bce ur story..
                              rindu ngn kapel neh..
                              hahaha..
ohyesdaniel ohyesdaniel Jul 23, 2017
How my mom boleh masuk dalam cerita ni omg srsly😂😂😂
maisarahmai8 maisarahmai8 Jun 16, 2017
Ak trbyg2 time skolah dlu n time bca pon dok trbyg muka sape 😂😂😂
RabiatulMikhael RabiatulMikhael Dec 13, 2017
Rumah dekat dngn sekolah sngtlah best. Pergi pukul 7:00 pgi pon, aku x kesah. Muahahahahhaha...*evil laugh*
ifslm_ ifslm_ Nov 29, 2016
Ad typo sikit *kerana skolahnya xjauh mna pon dri skolahnya *  -rumahnya-