NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Az őrangyal (szünet)

Az őrangyal (szünet)

3K Reads 302 Votes 11 Part Story
Skyler D' By SkylerD1 Updated Oct 31, 2016

Susan Poyen külsőleg egy átlagos, 17 éves tini lánynak tűnhet akiről könnyedén elhiszi mindenki hogy Angol cserediákként érkezett a Bostoni gimnáziumba. Senki se sejti hogy ruhája angyal szárnyakat rejt és hivatalos munkaügyben érkezett hozzájuk. Őrangyalként első feladatának az iskola egyik rossz fiúját, a gördeszka és adrenalin megszállott Oliver Tolld testi épségének megőrzését kapta. Susan, aki valójában Loren, izgatottan vágott neki a kalandnak ám már a Földön töltött első óráiban megtapasztalta hogy a tinédzser világot túlélni közel se olyan egyszerű mint azt a képzésen tanulta. Iskolai hierarchia rendszer, féltékenység, viaskodás és eddig nem tapasztalt, tiltott érzelmek nehezítik a vállára helyezett nyomást miközben a lebukás veszélye folyamatosan kardként köröz a feje felett. És mikor már úgy érezte, nem bír el több terhet, felbukkan egy tényező melyről eddig csak egyszer hallott és aminek már a nyílt említése is rémületet vált ki a Mennyország lakóiból: egy sötét angyal. Loren először azt gondolta, a bukott angyal célja Oliver ám rövidesen rá kellett jönnie hogy hatalmasat tévedett. A pokol angyala őt akarja.

rebiecosmetix rebiecosmetix Aug 18, 2016
Szuper lett! Egyik kedvenc wattpad-os íróm vagy, úgy hogy nehogy abba hagyd az írást mert nagyon jól írsz! Kíváncsian várom a következő részt!
Radics_Eliza Radics_Eliza Aug 15, 2016
Egy nagyon jó könyvnek, történetnek ígérkezik. Várom a folytatást.❤️😊
imaginerina imaginerina Aug 15, 2016
Nem szeretem a fantasy könyveket. Magam sem tudom, hogy miért, de ez van. Viszont várnak meglepetések, úgy látom. :) 
               Imádom ezt is, mint az előző és eddigi könyveidet. :) ❤ 
               Rina
KiRa_DoNow KiRa_DoNow Aug 22, 2016
Kissé késve olvasom, de a tényen nem változtat, hogy újból egy szuper részt hoztál nekünk! Kíváncsian vár a fejleményeket! ❤💞💞
dreamword00 dreamword00 Aug 13, 2016
Nekem eddig nagyon tetszik😍 Siess a kövi résszel kérlek😄