Cinta gadis maтa tak berhijab

Cinta gadis maтa tak berhijab

70.6K Reads 8.1K Votes 60 Part Story
jack By jackfrost___ Updated 5 hours ago

🔪 HIGHEST RANKING : #2 IN TEENFICTION 🔪

Horror - Teenfiction 

Seram tapi menawan.
Cantik namun menggerunkan.

Selamat datang ke dunia di mana makhluk halus dan manusia hidup bersama.

Okey itu sangat merepek.Abaikan ayat diatas tu.Ni sinopsis yang sebenar ↓↓ 

Dia seorang gadis.Sama je macam girl lain kat luar sana.Matanya masih ada dua.Lubang hidungnya juga ada dua lagi.Telinganya masih bentuk telinga.Takde pun rupa macam cekodok pisang.

Everything about her is..umm biasa-biasa je.

But one thing.
Yang bezakan dia dengan girl lain.

Mata dia luar biasa.Mata dia bukan warna hijau emerald mcm harry potter. Jauh sekali warna purple. Matanya still hitam. Dan juga tak berhijab atau erti kata lain boleh nampak hantu.Berjumpa pulak dengan lelaki yg sama dengannya.Dan kemunculan abang kembarnya serta hantu kelab tenis yang tak berkaki menggembirakan hari-harinya.

Not to happy dear.

Something big is going to greet you.
Nak tahu apa?


nampak butang warna oren kat atas tu? ala,yang tulis 'read' tu.nampak en?

so..kenapa masih ada kat sini? cepatlah baca kalau taknak ketinggalan.palliiwa! #jgnkecam

thank you gais sebab sudi baca 😉 taktau pulak akan jadi macam ni.daebakk 👍
wardinnaa wardinnaa Jan 28
weh bab satu ni mcm pernah baca je.atau  sye berhalusinasi? haha apa2 pun updated cpt sis!
springday_bts springday_bts 5 days ago
Hrmm...author dpt tgok eh sampai sume cerita dlm ni author tau rupanya😆?
SugaSuga__ SugaSuga__ 3 days ago
chicken attack ke kat atas tuh 😂😂 dah tengok kelakar gile
allyasofea allyasofea Sep 14, 2016
promote kejap >>
                              
                              story : perfect two 
                              writter : mr_LobakLobak
                              
                              tq
Hnya org trpilih je ada sixth sense. Tpi kita bleh ttup klau kita x nk. Sye suka n x nk ttup.. Dh jdi habit dh tgok bnda tu kt sklh or mna². Cuma satu je.. Jgn pndg mata dye..