Cinta gadis mata tak berhijab

Cinta gadis mata tak berhijab

114K Reads 12.8K Votes 66 Part Story
jack By liyasfy Completed

HIGHEST RANKING : #1 IN TEENFICTION 
{ COMPLETED STORY }

Horror - Teenfiction 

Hidup anda bosan? Jangan risau,@liyasfy ada disini untuk menggembirakan hari-hari anda yang membosankan tu.

Dia seorang gadis.Sama je macam girl lain kat luar sana.Matanya masih ada dua.Lubang hidungnya juga ada dua lagi.Telinganya masih bentuk telinga.Takde pun rupa macam cekodok pisang.

Everything about her is..umm biasa-biasa je.

But one thing.
Yang bezakan dia dengan girl lain.

Mata dia luar biasa.Mata dia bukan warna hijau emerald mcm harry potter. Jauh sekali warna purple. Matanya still hitam. Dan juga tak berhijab atau erti kata lain boleh nampak hantu.Berjumpa pulak dengan lelaki yg sama dengannya.Dan kemunculan abang kembarnya serta hantu kelab tenis yang tak berkaki menggembirakan hari-harinya.

Not to happy dear.

Something big is going to greet you.




nampak butang warna oren kat atas tu?Cepat tekan dan masukkan dalam libary.Jangan lupa dlm reading list sekali.

P/S : cerita ni mula best lepas masuk episod 11.Okay ? Ok.

liyasfy liyasfy Jan 26
thank you gais sebab sudi baca 😉 taktau pulak akan jadi macam ni.daebakk 👍
wardinnaa wardinnaa Jan 28
weh bab satu ni mcm pernah baca je.atau  sye berhalusinasi? haha apa2 pun updated cpt sis!
Hrmm...author dpt tgok eh sampai sume cerita dlm ni author tau rupanya😆?
SugaSuga__ SugaSuga__ Feb 19
chicken attack ke kat atas tuh 😂😂 dah tengok kelakar gile
Hnya org trpilih je ada sixth sense. Tpi kita bleh ttup klau kita x nk. Sye suka n x nk ttup.. Dh jdi habit dh tgok bnda tu kt sklh or mna². Cuma satu je.. Jgn pndg mata dye..