Cinta gadis mata tak berhijab

Cinta gadis mata tak berhijab

403K Reads 39.3K Votes 67 Part Story
al By liyasfy Completed

[ √ ] COMPLETE

[ HIGHEST RANKING : #1 IN TEENFICTION ]

Hidup anda membosankan?
Mencari cerita-cerita di wattpad yang boleh buat anda gelak didepan skrin telefon?

Well,tahniah kerana anda telahpun menjumpai cerita Cinta Gadis Mata Tak Berhijab! 

Kisah ini pasti membuat anda gembira.Mula-mula baca mungkin rasa bosan dan boring gila dengan cara penulisan.Tapi lepas masuk bab 11,anda akan bertemu Zack,hantu kelab tenis yang tiada kaki tapi hensem dan sangat ceria.Masuk bab 18,anda akan bertemu seorang lelaki bernama Aqram yang paling bengap antara yang paling bengap didunia ini dan lawak dia akan buat korang gelak sampai kena cop gila.

Percaya la.Korang akan suka kan cerita ni lepas baca separuh.

Kalau tak best,macam mana boleh sampai #1 in teenfiction? MUAHAHA.

Nampak butang oren kat atas tu? Cepat masukkan dalam libary dan reading list.Kemudian baca cepat-cepat sebelum ketinggalan :)

  • alliya
  • couple
  • highschool
  • horror
  • izmeer
  • love
  • teenfiction
  • wattys2017
Handsome mcm sapa ek? Lee min ho? Isyraf danish? Third kamikaze? Gurau je ... Hehe
Wait aku pernah dengar ayat ni , KAY AMBIK DARI IG MANA.HAH ?
Yang pelik tu dalam toilet xde pun... Bukan tu rumah dia ke?
Jam di dinding terus berdetak ah😂 ok ok lol baibaii😂😂😂
AzQieWa_ AzQieWa_ Jan 31
Hnya org trpilih je ada sixth sense. Tpi kita bleh ttup klau kita x nk. Sye suka n x nk ttup.. Dh jdi habit dh tgok bnda tu kt sklh or mna². Cuma satu je.. Jgn pndg mata dye..