Cinta gadis mata tak berhijab

Cinta gadis mata tak berhijab

318K Reads 31.3K Votes 67 Part Story
siapa la aku ni kan By liyasfy Completed

HIGHEST RANKING : #1 IN TEENFICTION 

| Horror - Teenfiction |

Hidup anda bosan? Jangan risau,@liyasfy ada disini untuk menggembirakan hari-hari anda yang membosankan tu.

Dia seorang gadis.Sama je macam girl lain kat luar sana.Matanya masih ada dua.Lubang hidungnya juga ada dua lagi.Telinganya masih bentuk telinga.Takde pun rupa macam cekodok pisang.

Everything about her is..umm biasa-biasa je.

But one thing.
Yang bezakan dia dengan girl lain.

Mata dia luar biasa.Mata dia bukan warna hijau emerald mcm harry potter. Jauh sekali warna purple. Matanya still hitam. Dan juga tak berhijab atau erti kata lain boleh nampak hantu.Berjumpa pulak dengan lelaki yg sama dengannya.Dan kemunculan abang kembarnya serta hantu kelab tenis yang tak berkaki menggembirakan hari-harinya.

Not to happy dear.

Something big is going to greet you.




nampak butang warna oren kat atas tu?Cepat tekan dan masukkan dalam libary.Jangan lupa dlm reading list sekali.

Story ni dah

T A M A T ~ C O M P L E T E

dengan jayanya.

Dan author rasa sangat sedih sbb dah tak boleh nak tulis lagi pasal alliya,izmeer,zack dan semuanyaaaaa!


LAGI2 AQRAM!

haih..meroyan jap.dah gi baca cepat.vote sekali.

P/S : cerita ni mula best lepas masuk episod 11.Okay ? Ok.

AinaIna06 AinaIna06 Jun 08
Handsome mcm sapa ek? Lee min ho? Isyraf danish? Third kamikaze? Gurau je ... Hehe
Yang pelik tu dalam toilet xde pun... Bukan tu rumah dia ke?
Hnya org trpilih je ada sixth sense. Tpi kita bleh ttup klau kita x nk. Sye suka n x nk ttup.. Dh jdi habit dh tgok bnda tu kt sklh or mna². Cuma satu je.. Jgn pndg mata dye..