NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Cinta gadis mata tak berhijab

Cinta gadis mata tak berhijab

267K Reads 27.4K Votes 67 Part Story
😒 By liyasfy Completed

HIGHEST RANKING : #1 IN TEENFICTION 

| Horror - Teenfiction |

Hidup anda bosan? Jangan risau,@liyasfy ada disini untuk menggembirakan hari-hari anda yang membosankan tu.

Dia seorang gadis.Sama je macam girl lain kat luar sana.Matanya masih ada dua.Lubang hidungnya juga ada dua lagi.Telinganya masih bentuk telinga.Takde pun rupa macam cekodok pisang.

Everything about her is..umm biasa-biasa je.

But one thing.
Yang bezakan dia dengan girl lain.

Mata dia luar biasa.Mata dia bukan warna hijau emerald mcm harry potter. Jauh sekali warna purple. Matanya still hitam. Dan juga tak berhijab atau erti kata lain boleh nampak hantu.Berjumpa pulak dengan lelaki yg sama dengannya.Dan kemunculan abang kembarnya serta hantu kelab tenis yang tak berkaki menggembirakan hari-harinya.

Not to happy dear.

Something big is going to greet you.




nampak butang warna oren kat atas tu?Cepat tekan dan masukkan dalam libary.Jangan lupa dlm reading list sekali.

Story ni dah

T A M A T ~ C O M P L E T E

dengan jayanya.

Dan author rasa sangat sedih sbb dah tak boleh nak tulis lagi pasal alliya,izmeer,zack dan semuanyaaaaa!


LAGI2 AQRAM!

haih..meroyan jap.dah gi baca cepat.vote sekali.

P/S : cerita ni mula best lepas masuk episod 11.Okay ? Ok.

Farrahash Farrahash May 03
aku terhibur yang corn tu,bila pakcik najib nak buat camni😂
liyasfy liyasfy May 20
korang kena faham..bdk baru nak up mmg mcm ni😂 *corn* (?)
Handsome mcm sapa ek? Lee min ho? Isyraf danish? Third kamikaze? Gurau je ... Hehe
MohdHakam1 MohdHakam1 May 13
First time baca ...rasa mcm boleh bagi 10 star la!!! ...tapi harap harap author x bagi sekali ngan gambaq hantu....dh la baca sampai 3 -4 pagi
Hnya org trpilih je ada sixth sense. Tpi kita bleh ttup klau kita x nk. Sye suka n x nk ttup.. Dh jdi habit dh tgok bnda tu kt sklh or mna². Cuma satu je.. Jgn pndg mata dye..