Cinta gadis mata tak berhijab

Cinta gadis mata tak berhijab

502K Reads 48.6K Votes 67 Part Story
sugar By liyasfy Completed

I try to live day by day.

Setiap hari,aku bangun dari tidur cuma untuk live just another day.

It has been a routine and it has been the same phrase I've kept repeating to myself day after day.

Aku dah cuba jadi macam manusia lain but normal doesnt seem to fit in my vocabulary.

Aku tak macam orang lain.

Semua orang ada keunikan masing-masing.

Sama ada daripada sudut kecantikan.

Atau cara bercakap.

Cara berpakaian.

Atau cara berfikir.

Tapi aku percaya semua orang dilahirkan dalam dunia ni dengan sebab-sebab yang tersendiri.

Aku pun ada keunikan sendiri.

Bila ada kira-kira lima puluh orang berjalan di sekitar jalan,aku nampak ada seratus orang.Bila seorang lelaki duduk seorang diri di dalam kereta,aku nampak dia ada bersama seorang lagi.Bila layang-layang  diudara di terbangkan oleh kanak-kanak,aku nampak layang-layang tu terbang dengan benda lain.Bila aku merungut tak nampak apa yang cikgu tulis di white board,bukan kerana aku rabun. Tapi ada sesuatu didepan white board tu ya...

  • alliya
  • couple
  • highschool
  • horror
  • izmeer
  • love
  • teenfiction
  • wattys2017
nekutaro nekutaro Dec 23, 2017
ni semua imagin jee kat malaysia .....jangan tanye pesal hahahahaha
AiKunOtaku AiKunOtaku Dec 12, 2017
Alya:Cia cia aku kasi penampo kang.
                              
                              Chiya:Panggil saya?
                              
                              Alya:Bukan kau orang lain..
PrincessAina06 PrincessAina06 Jun 08, 2017
Handsome mcm sapa ek? Lee min ho? Isyraf danish? Third kamikaze? Gurau je ... Hehe
applelicious- applelicious- Aug 29, 2017
Wait aku pernah dengar ayat ni , KAY AMBIK DARI IG MANA.HAH ?
AiKunOtaku AiKunOtaku Dec 12, 2017
Alya:Sila tampo aku skang kalau boleh sampai jepun.*pegang bagasi dan little ai
                              
                              Ai:Epun!Epun!
                              
                              Alya:Jepun lah..
AwkwardShookSya AwkwardShookSya Jul 14, 2017
Yang pelik tu dalam toilet xde pun... Bukan tu rumah dia ke?