NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Humanoids

Humanoids

4.5K Reads 580 Votes 23 Part Story
S. F. P By Shim_Yoo Updated Feb 23

"Buku ke-2 dalam TRIPLE H THE SERIES"

Humanoids
    
    Adalah robot yang boleh bertindak atau berkelakuan sama seperti manusia. Bezanya... Ia hanya satu robot.
    
    Cerita ni bermula dengan Shahran yang cuba mencari identiti dirinya sendiri.
    
    WARNING!!!
    Jangan curi hasil kerja saya. Ini adalah hasil karya saya sendiri.

snowy_honey snowy_honey Aug 12, 2016
Shahran?? Erm.. ok, nama yg baik.. well.. jom lihat siapa watak seterusnya..
Oh mak kau, casts dia ada pulak casperlee and tristanevans, caye betol!
Adie91 Adie91 Nov 16, 2016
Saya blum hbs baca huruf lg . Cite nie nampak lebih menarik . wuhu
snowy_honey snowy_honey Aug 12, 2016
Ok.. x dpt nk bc jln cite dy.. kena hadam btol2 ni, nanti x perasan sentapnya dimana..
Minna12 Minna12 Aug 12, 2016
Excited nak tahu. Heee. Always support you ^^ mesti best sangat macam Huruf jugak xD fighting ♡
Human_Noids Human_Noids Aug 14, 2016
nampaknya banyak misteri kat cerita ni... lagipun tak banyak watak dan fokus pada watak utama... update nanti