Humanoids

Humanoids

2.2K Reads 252 Votes 12 Part Story
S. F. P By Shim_Yoo Updated Nov 30

Humanoids
    
    Adalah robot yang boleh bertindak atau berkelakuan sama seperti manusia. Bezanya... Ia hanya satu robot.
    
    Cerita ni bermula dengan Shahran yang cuba mencari identiti dirinya sendiri.
    
    WARNING!!!
    Jangan curi hasil kerja saya. Ini adalah hasil karya saya sendiri.

snowy_honey snowy_honey Aug 12
Shahran?? Erm.. ok, nama yg baik.. well.. jom lihat siapa watak seterusnya..
Adie91 Adie91 Nov 16
Saya blum hbs baca huruf lg . Cite nie nampak lebih menarik . wuhu
snowy_honey snowy_honey Aug 12
Ok.. x dpt nk bc jln cite dy.. kena hadam btol2 ni, nanti x perasan sentapnya dimana..
Minna12 Minna12 Aug 12
Excited nak tahu. Heee. Always support you ^^ mesti best sangat macam Huruf jugak xD fighting ♡
Human_Noids Human_Noids Aug 14
nampaknya banyak misteri kat cerita ni... lagipun tak banyak watak dan fokus pada watak utama... update nanti
snowy_honey snowy_honey Aug 12
Asyraf dan adrian.. ok.. teruskan.. btw, nama asyraf tu dh menarik minat but, kita truskn dulu.. hahaha