NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Ijah

Ijah

7.7K Reads 632 Votes 26 Part Story
amany By hitori2_ Updated Apr 21

Ijah yang peramah. Ijah yang periang. Siapa tahu ada kisah duka di sebalik setiap senyumannya?

Ijah; cerita yang sudah 4 tahun saya peram.

FaizRukia FaizRukia Aug 12, 2016
wait, what??!!! Ijah dh kawen?! dgn saper, dgn saper??!! Thaqif kah?! tp awat quite yg memula tu mcm Ijah tak suka je dgn Thaqif?!!! jeng jeng jenggggggggg....
                              
                              oh, agak2 saper la ex si Widad tu.... another jeng jeng jenggggggggg.... hihihi
ainashukri_ ainashukri_ Oct 28, 2016
Alaaa akak kita baru komen dkt kismet tadi ckp yg si thaqif ni sounds sexy. Tarik balik la mcm ni 😔
hitori2_ hitori2_ Aug 13, 2016
Haaa nak tau dgn siapa, tunggu next week ekkkkk.
                              
                              Ex Widad takkan diberitahu kot siapa sbb cerita ttg Widad kena ada manuskrip sendiri :D
FaizRukia FaizRukia Aug 10, 2016
whoaaaaaa, ganas giler Ijah!!! tp mmg geng2 banie-DG-dona ni boleh tahan ganas! 👍👍👍 hehe