NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
DENDAM.......

DENDAM.......

76.2K Reads 266 Votes 6 Part Story
Mellicker Melankolia By MellickerMelankolia Updated 4 hours ago

AMARAN KERAS: 

18+ AMARAN: Laman web ini mengandungi bahan-bahan seksual yang eksplisit dimaksudkan untuk orang dewasa sahaja (lebih 18), atau bahan-bahan yang boleh dianggap menyinggung perasaan dalam sesetengah masyarakat. Dengan memasuki laman web ini anda memperakui bahawa anda adalah 18 tahun atau umur minimum sedemikian ke atas sebagaimana yang perlu untuk melihat bahan seks dalam bidang kuasa di mana anda mengakses laman web ini, memahami  bahan-bahan bersifat seksual yang eksplisit, tidak tersinggung dengan bahan-bahan tersebut dan memilih untuk memasuki kehendak bebas anda sendiri. Anda tidak boleh masuk ke laman web ini jika anda tidak biasa dengan sifat kandungan seksual yang eksplisit, mudah terkejut atau tersinggung, atau jika standard komuniti anda tidak membenarkan untuk tatapan dewasa bahan erotik dan seksual yang eksplisit.

Laman web ini adalah bertujuan untuk penonton dewasa. penggunaannya oleh anak di bawah umur adalah dilarang sama sekali. 
Sebiji peluru yang dimuntahkan dari Revolver .38 menghancurkan cermin kereta Proton Waja milik PDRM. Sebahagian dari serpihan kaca hampir mengenai Inspektor Nora dan Inspektor Aida yang berlindung di sebalik kereta polis tersebut. 

Sebaik saja mendapat peluang, Inspektor Nora menghala Walther P99C ke arah penyamun tersebut. 

"Bang!", tembakan Inspektor Nora tepat mengenai sasaran. Razi tersentak ke belakang sebaik saja peluru menembusi tubuhnya. Tubuhnya tumbang ke lantai. Razi mati serta-merta.

minzuan minzuan Nov 24, 2016
Patutnye ad smbungan, kisah family tu lpas smue ni. Diorg trus buat family seks ha bru best haha