Minunății ale Wattpad-ului

Minunății ale Wattpad-ului

21.5K Reads 3K Votes 101 Part Story
căcat la creier By x_Marrx Completed

Această carte este un fel de ghid în care voi scoate în evidență greșelile care aduc clişeele pe Wattpad! Vom face şi o critică asupra unor cărți cancegricene de care izbim pe Wattpad. În această carte veți găsi de toate, mai ales personaje de calitate înaltă.
    
    Dacă ai ceva împotrivă cu ce voi critica în această carte nu te împinge nimeni pe la spate să citeşti, ba chiar eu te invit să faci paşi pe covoraş spre ceva ce chiar adori!

Coperta: @BellaTrix_Purple

-DianaM- -DianaM- Sep 05, 2016
Ăsta era la mișto (sau n-am înțeles ce voiai să zici), sunt prietenă cu tipa :)
RumpleGabiGold RumpleGabiGold Nov 18, 2016
Înainte să intru pe Wattpad îmi plăceau câteva dintre melodiile lor. Dar când am văzut câte cărţi cu "Harry Minunatul Zeu" există, nici nu le mai ascult
M-am luat eu de  1D intr-o zi pe watt, si toate fanele alea turbate cu numele Harry Styles sau cum mortii lui il cheama, au sarit pe mine, frate, mai sunt trupe gen Slipknot sau Rammstein care canta bine, nu ca *iertati-mi exprimarea* piz***e alea de 1D ca baieti intr-adevar, nu ii pot numi.
BellaTrix_Purple BellaTrix_Purple Oct 16, 2016
Sunt de aceeasi parere. Cartile cu 1D au devenit excesiv de multe si de proasta calitate. Sincera, nu vad nimic special in legatura cu ei
AnotherCuriousGirl AnotherCuriousGirl Aug 25, 2016
Exact! De parcă sunt niște extratereștrii, sau niște zei că toată lumea îi adoră. Nu toată lumea, dar majoritatea
gingerscortner21 gingerscortner21 Aug 08, 2016
Pt. cei carora le pasa, pentru un personaj mai deosebit, exista oameni care se nasc cu un ochi de alta culoare fata de celalalt. N-am vazut asta in nici o carte.