NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Minunății ale Wattpad-ului

Minunății ale Wattpad-ului

31.5K Reads 4.1K Votes 108 Part Story
gen unic de persoană By x_Marrx Completed

Această carte este un fel de ghid în care voi scoate în evidență greșelile care aduc clişeele pe Wattpad! Vom face şi o critică asupra unor cărți cancegricene de care izbim pe Wattpad. În această carte veți găsi de toate, mai ales personaje de calitate înaltă.
    
Wattpad, un site de culoare portocaliu unde roieşte raiul poveştilor ce într-o zi vor fi viitoare cărți, asta dacă nu sunt deja. 

Această carte va încerca să deschidă mințile oamenilor de pretutindeni care utilizează fie site-ul sau fie aplicația. 
Cartea încearcă să demonstreze că vârsta la care scrii e doar cifră şi mai demonstrează realitatea într-un mod oarecum sarcastic pe care mulți nu prea o văd. 

    Dacă ai ceva împotrivă cu ce voi critica în această carte nu te împinge nimeni pe la spate să citeşti, ba chiar eu te invit să faci paşi pe covoraş spre ceva ce chiar adori!
  
  Coperta: e munca mea proprie
  
  6.02.2017- #20 în categoria Altele
  24.02.2017- #11 în categoria Altele

AlexMolfoy AlexMolfoy Apr 11
Stiu genul acesta de capitole. După mine ai o carte buna si chiar utila (invat sa citesc carti originale al caror subiect nu apare in capitolele tale😄^O)
Adde2017 Adde2017 2 days ago
Bun, nu spun că îi ador sau că sunt disperată, dar să fim serioși, nu e vina lor că destul de mulți îi folosesc ca personaje principale în cărțile lor, eu una spun că nu ei trebuie criticați ci persoanele care scriu acele cărți.
Nu e adevărat,sunt multe fete care au 25 de ani,credeama le cunosc personal si unele sunt chiar foarte reusite!!
-DianaM- -DianaM- Sep 05, 2016
Ăsta era la mișto (sau n-am înțeles ce voiai să zici), sunt prietenă cu tipa :)
M-am luat eu de 1D intr-o zi pe watt, si toate fanele alea turbate cu numele Harry Styles sau cum mortii lui il cheama, au sarit pe mine, frate, mai sunt trupe gen Slipknot sau Rammstein care canta bine, nu ca *iertati-mi exprimarea* piz***e alea de 1D ca baieti intr-adevar, nu ii pot numi.
Dark_Bell Dark_Bell Oct 16, 2016
Sunt de aceeasi parere. Cartile cu 1D au devenit excesiv de multe si de proasta calitate. Sincera, nu vad nimic special in legatura cu ei