Godenoffer

Godenoffer

28.3K Reads 3.3K Votes 39 Part Story
Lord Vader By Rani1999 Updated Jan 12

❝Andere inwoners lachen uitgelaten of vol leedvermaak en spot als onze ogen elkaar kruisen en dan weet ik dat ze blij zijn dat ík een Offer ben en niet zíj. Dan besef ik maar weer eens hoe weinig ik beteken voor de mensen die hier rondlopen en wat ik ben voor de Godheid.
  Hij heeft me alles afgenomen en me bestempeld als bezit, zodat mensen me niet meer zien als iets menselijks, maar als een gebruikersvoorwerp dat - voor nu - ongeschonden hoort te blijven. Ze weten dat er een dag komt waarop ik zal worden meegenomen en beschadigd mag worden, omdat ik inderdaad enkel een ding ben en het niet verdien om een identiteit te hebben.❞
  
  Voor een Offer bestaan er geen doelen in het leven, zijn er geen zaken om na te streven en is liefde iets uit boeken en films. Voor een Offer is er enkel het angstig vooruit kijken naar de nakende, achttiende verjaardag die de dood met zich meebrengt.
  Want een Offer is niets. Het is niet meer dan een bezit van de Godheid, die reikhalzend wacht om hun Talenten tot de zijne te maken.
  Het is een spel, voor hem.
  Het is een gruwel, voor hen.
  
  Credits @Sugarcrystals voor de cover

PaperWorlds96 PaperWorlds96 Sep 27, 2016
Hoezo 't is over een week weer weg?! Dat kun je ons niet aandoen! :'(
durban_skies durban_skies Oct 05, 2016
OMG dat is zo leuk, ik heb ook een beetje zo'n soort fantasyverhaal (alleen dan in een totaal andere setting lol don't worry)!!!
deliriorum deliriorum Jan 03
Je had het over dit verhaal en toen werd ik er weer aan herinnerd dat ik dit echt moest lezen. Ik heb alvast heel veel zin in dit verhaal en die cover is ook prachtig!
BeautifulPhrases BeautifulPhrases Aug 07, 2016
Ja mensen lees dit verhaal want het is geweldig. Tja, wat verwacht je anders van Rani ^^
dromendochter dromendochter Aug 07, 2016
Ik denk dat ik namens iedereen die dit heeft gelezen mag zeggen dat we er zin in hebben!