Het Geheim In Mijn Huwelijk (Waargebeurd)

Het Geheim In Mijn Huwelijk (Waargebeurd)

8.6K Reads 555 Votes 15 Part Story
Hajar By HajarCf Updated Aug 20, 2016

Dit verhaal is van @smaraagd op Marokko.nl. Een waargebeurd verhaal dat een goede kennis van haar is overkomen. Het verhaal gaat over een Marokkaanse jonge dame, die een groot geheim ontdekt in haar huwelijk. Lees hier wat haar allemaal overkomt. De namen zijn compleet verzonnen. Op Marokko.Nl heeft de main role en een supporting role een andere naam, maar die heb ik hier op Wattpad veranderd. Ik vond dat de namen die de eigenaar van het verhaal heeft gebruikt wat te ouderweds (no offense, my opinion :P), vandaar dat ik ze heb veranderd. Onthoud ook dat dit verhaal al heel lang geleden geschreven is, om precies te zijn is het in 16-11-2006 en om 21:48 geschreven. Dat is dus wel ongeveer 10 jaar geleden! 

Ook is het hier op Wattpad veel makkelijker te lezen dan op Marokko.Nl want daar zitten veel reacties tussen en moet je de hele tijd door scrollen tot je een vervolg vind. En dat bleken de fans ook heel lastig te vinden. Dus nam ik de stap om het hier op Wattpad te plaatsen met natuurlijk de volledige credits aan de eigenaar van het verhaal. Ik wil de eigenaar van het verhaal nog eens bedanken ook al heb ik misschien 1% kans dat ze dit zal lezen, toch wil ik even zeggen dat je een hele mooie en leuke schrijf stijl hebt en je een adembenemend verhaal hebt geschreven. De eigenaar begon dit verhaal toen ze 16-17 jaar was en zal nu wel ongeveer 26-27 jaar zijn.

Ik wil ook nog even meedelen: Plaats geen haat reacties of als je een negatieve mening hebt, hou het alsjeblieft voor jezelf. Er is al genoeg haat op deze wereld en meer hebben we niet nodig. Geniet gewoon van het verhaal en als je het niet aanstaat, dan moet je even rechts helemaal bovenaan je scherm kijken en zie je een rood kruisje. Ja zie je dat? Dan moet je gewoon op klikken en BAM het is opgelost! Maar in ieder geval, veel lees plezier! Hier komt het dan..

  • romantiek

No comments listed yet.