Fangirl Problems // On-Going

Fangirl Problems // On-Going

13.4K Reads 1.8K Votes 97 Part Story
세훈이 ✿ By -redrose Updated Jan 07

Fangirl (faen-gerl)
  -sejenis masalah yang dialami oleh peminat. sukar difahami dan sangat rumit.
  
  Semoga terhibur.

wendydaraxoxo wendydaraxoxo Aug 28, 2016
Sebenarnya ada berlambak tapi kita tak dpt jumpa sebab diorg tk popular. 
                              
                              Macan Lim Kim. Saya kenal dia sebab lagu dia 'Stay Ever'. Dlm kump. Togeworl tak silap. Mv dia pun dlm 1TheK. Tapi tak banyak pun viewers dia.Lagu dia best. Dan saya baru perasan.
                              
                              Lagu tu dah lama keluar masa 2012.. ._.
minkyeoul minkyeoul Nov 13, 2016
Jdla mcm saia peminat bts tp aiii bkk mata luas2 and cari ailee, Jessi,cl,lee hi ni sume aiii minat
Seolalicious_ Seolalicious_ Aug 06, 2016
Tak gak, Gfriend pun dari company kecik, tapi company diorg pandai promote lol
wendydaraxoxo wendydaraxoxo Aug 28, 2016
paling sakit hati bila dia hiatus selama tiga tahun tapi tuh je dia dapat rasa macam sia sia pun ade..
                              
                              Papa YG ape ni?
yuyuru__ yuyuru__ Dec 09, 2016
Agree u babe , macam lagu belive , saiia tak ingat nama gp dia sebab panjang sangat 🌝 lagu diorang best gilaa keluar countdown semua tapi viewers kat youtube only 30k - tak patut gilaaaaa .
syazaxoxo syazaxoxo Dec 07, 2016
Lagu eric nam pun best. Suara dia pun best! Tapi dia macam kurang fans 😭 AKMU tu pun. Suara dah boleh tarik fans, tapi faham-faham jelah