Fangirl Problems // On-Going

Fangirl Problems // On-Going

11.7K Reads 1.7K Votes 96 Part Story
세훈이 By -redrose Updated Nov 12

Fangirl (faen-gerl)
  -sejenis masalah yang dialami oleh peminat. sukar difahami dan sangat rumit.
  
  Semoga terhibur.

Sebenarnya ada berlambak tapi kita tak dpt jumpa sebab diorg tk popular. 
                              
                              Macan Lim Kim. Saya kenal dia sebab lagu dia 'Stay Ever'. Dlm kump. Togeworl tak silap. Mv dia pun dlm 1TheK. Tapi tak banyak pun viewers dia.Lagu dia best. Dan saya baru perasan.
                              
                              Lagu tu dah lama keluar masa 2012.. ._.
Jdla mcm saia peminat bts tp aiii bkk mata luas2 and cari ailee, Jessi,cl,lee hi ni sume aiii minat
Tak gak, Gfriend pun dari company kecik, tapi company diorg pandai promote lol
paling sakit hati bila dia hiatus selama tiga tahun tapi tuh je dia dapat rasa macam sia sia pun ade..
                              
                              Papa YG ape ni?
EagleKim EagleKim Nov 17
You're right. Aku paling suka bila jessi rap. Dia nampak berkarisma masa tu
Ok, ni I setuju. Papa YG, why tak promote Hayi betul-betul? -,-