Bagaikan Bidadari | √

Bagaikan Bidadari | √

21K Reads 1.5K Votes 27 Part Story
Noah By Maqdicie Completed

Start : 19 Sept 2016
Finish : 26 Nov 2016




NABILA seorang isteri yang sukar memberikan zuriat menghadapi krisis rumahtangga apabila ibu mertuanya ingin suaminya berkahwin lagi dengan sahabat baiknya.

FARID seorang suami yang penyabar dan penyayang. Anak yang taat pada ibunya. Dia harus menikahi sahabat baik isterinya demi memenuhi kemahuan ibunya yang menginginkan cucu.

HANI seorang doktor peribadi kepada ibu Farid dan merupakan sahabat baik Nabila. Terpaksa mengikut kehendak ibu Farid dan pada akhirnya mula jatuh hati pada Farid.

Bagaimana nanti kesudahan kisah mereka? Jangan lupa baca, komen dan vote.

[Update : ikut keadaan ]

ohh aku terasa kesakitannya,betabahlah nabila. hmm,harap farid takkan cari yg lain?? :"(
farahlia_ farahlia_ Nov 26
Prolog je dah buat kita berdebar debar. Ishhhh!! Tak suka lah!
esSSAArr esSSAArr Sep 14
Fasya berdendam ke...
                              Kesian mama aini
                              Bersabarlah ye mama aini
                              Same to farid-nabila
stmslkh stmslkh Sep 17
Awal awal dah annoying. Fasya ni memang annoying sejak azali eh?
Aku nk tumbuk je si Fasya tu. Xpe2. Sabar.
                              
                              Saat Aku Diuji aku hrus sabar 😎
Seriously , memang every chapter ada quote ke ?
                              
                              Okay , simpan dulu .
                              
                              Habis exam semua kita baca . ✌