Opposites Attract (15+) - Javított változat

Opposites Attract (15+) - Javított változat

13.2K Reads 1.1K Votes 30 Part Story
MissDragonfly9950917 By MissDragonfly9950917 Updated Aug 08

15 éves kortól ajánlom!

Drake Sanderson igazi szemétláda. Sportot űz abból, hogy bántsa a nála gyengébbeket. Ettől erős. A gimi diákjai vagy félik, vagy gyűlölik.
Villámcsapásként éri, mikor a csupán látszólag visszahúzódó új tanuló, Blair Thomas a szemébe mondja azt, amit mindenki gondol róla. A kérdés csak az: biztos, hogy jól ítélik meg a fiút? Biztos, hogy minden oldalát ismerik? Neki is vannak titkai, amiket senkinek se mond el. Ilyen titok a kisöccse is, a mindig kíváncsi Jack, az egyetlen ember, akihez kötődik, amióta az anyja elhagyta a családját. De még inkább titkolja, hogy van valaki, akitől ő is retteg. A saját apja keseríti meg az életét, aki gyakran nyúl az üveghez, és ilyenkor szinte mindig bántalmazza a gyerekeit.
Aztán jön valaki, aki betekintést nyer a rémálomba, amelyben a tinédzser srác él. Na meg, ő is megtud egyet s mást valakiről...
-----------
A történet teljes mértékben fiktív. A borítón szereplő fiatalember, Joshua Anthony Brand engedélyével használom a fényképét. Ha valaki tudja az ifjú hölgy nevét, írja meg nekem, hogy az ő hozzájárulását is kérhessem. A fotókat a Pinterest nevű oldalon találtam. Hálás köszönetem Kovács Alexandrának a borító megszerkesztéséért. :)

No comments listed yet.