• Eden •

• Eden •

247K Reads 20.5K Votes 75 Part Story
Andrada Rzm By AndradaRzm Completed

Ce înseamnă lupta pentru iubire?  Jairo Delgado se refugiază în propria lume, lasând întrebările să-i acapareze mintea întrutotul: Oare se va întoarce? Această întrebare îi presa toracele de aproximativ patru ani. Renunțase la familie, pasiuni și lucrurile care alădată-i aduceau fericire. Ce rost aveau toate acestea fără ea? Femeia care l-a învățat să iubească și l-a înălțat spre cer, mai sus de stele. Apoi, într-o zi, inima-i bate din nou și respirația-i devine accelerată. Acei ochi verzi pe care i-a iubit încă din prima clipă, se întorc. Jairo nu așteaptă, ci decide să-i vorbească frumoasei Heaven Evans, însă înainte să o facă, află că ea l-a înlocuit. A înlocuit iubirea pe care i-o purta și pentru a doua oară, reușește să-i distrugă inima. Lupta lui pentru dragoste nu se sfârșește, întrucât, este dispus să-i pună lumea la picioare, în schimbul iubirii ei. Suferință. Iubire. Speranță. Toate aceste sentimente într-un singur trup. Este dispus Jairo să lupte până la capăt? Sau va renunța înainte ca adevăratul război să înceapă?
  
  Drepturile îmi aparțin în exclusivitate.
  © All rights reserved to AndradaRzm 
  
  #5- în dragoste [14.01.2017]
  #4- în dragoste [19.01.2017]
  #3- în dragoste [20.01.2017]
  #2- în dragoste [04.02.2017]

Cartea asta e absolut superbă. Știi să povestești foarte frumos iar stilul tau e unu frumos. Trezești sute de emoții prin cuvintele tale și de vede că scrii cu drag nu din obligație cum fac multi alții.
Karamel_S Karamel_S Apr 24
Înțeleg, îi vrei binele, dar asta nu e o soluție. Când i-am spus asta unei prietene mi-a futut o palmă peste ceafă strigând că sunt dusă rău de acasă, adică deja trecuse două ore de când o lăsase iubitu'.
Karamel_S Karamel_S Apr 24
Cu mine! Îmi asum vina, eu l-am ispitit, dar nu regret nimic!
Denisa250 Denisa250 May 07
Ca şi cum ai zice de un copil când strică ceva " e copil "..
Karamel_S Karamel_S Apr 24
"Suntem bărbați, avem nevoi!" De câte ori am auzit replica asta, de atâtea ori am oferit câte o palma
Karamel_S Karamel_S Apr 24
Si mintea mea de vrăjitoare cu puteri supranaturale va ghici că acolo va apărea exact micuța blonda!