Introducing Tap by Wattpad!
Discover addictive chat stories from your favourite Wattpad writers that will make you go 😮😍🔥
CHECK IT OUT
• Eden •

• Eden •

89K Reads 10K Votes 70 Part Story
Andrada By Andruu_98 Updated 2 hours ago

Ce înseamnă lupta pentru iubire?  Jairo Delgado se refugiază în propria lume, lasând întrebările să-i acapareze mintea întrutotul: Oare se va întoarce? Această întrebare îi presa toracele de aproximativ patru ani. Renunțase la familie, pasiuni și lucrurile care alădată-i aduceau fericire. Ce rost aveau toate acestea fără ea? Femeia care l-a învățat să iubească și l-a înălțat spre cer, mai sus de stele. Apoi, într-o zi, inima-i bate din nou și respirația-i devine accelerată. Acei ochi verzi pe care i-a iubit încă din prima clipă, se întorc. Jairo nu așteaptă, ci decide să-i vorbească frumoasei Heaven Evans, însă înainte să o facă, află că ea l-a înlocuit. A înlocuit iubirea pe care i-o purta și pentru a doua oară, reușește să-i distrugă inima. Lupta lui pentru dragoste nu se sfârșește, întrucât, este dispus să-i pună lumea la picioare, în schimbul iubirii ei. Suferință. Iubire. Speranță. Toate aceste sentimente într-un singur trup. Este dispus Jairo să lupte până la capăt? Sau va renunța înainte ca adevăratul război să înceapă?

Drepturile îmi aparțin în exclusivitate.
© All rights reserved to Andruu_98

#5- în dragoste [14.01.2017]
#4- în dragoste [19.01.2017]
#3- în dragoste [20.01.2017]
#2- în dragoste [04.02.2017]

Panda_Sad Panda_Sad Dec 20, 2016
Pai, ai inselat-o ca toata lumea, stii, te futi! Sau tu esti un extraterestru? Hmm, extrateresti se fut?
ElenaBorovina ElenaBorovina Oct 04, 2016
Voi ,nenorociți infantili ce sunteți!!!😠😠😠 Greșiți si aveți așteptarea sa va iertăm,dar când greșiți,nu va mai gândiți dacă va vom putea ierta !!!!
ElenaBorovina ElenaBorovina Oct 04, 2016
Îl adorrrrr!!!💕💕💕💕💖💖💖💖💗💗💗💗💜💜💜💜💝💝💝💝💞💞💞💞💟💟💟💟❣❣❣
ElenaBorovina ElenaBorovina Oct 04, 2016
Ooooo!!! M.ai îndulcit nițel,dar tot nu te iert (momentan ) pentru ce ai făcut!!!
RODICA2791128 RODICA2791128 Oct 12, 2016
Ar fi meritat cateva puncte pentru ca a marturisit , dar banuiesc ca increderea era prea mare si de aceea si durerea tradarii nu a lasat loc de iertare.
Panda_Sad Panda_Sad Dec 20, 2016
"Stiu, iubitule, da' ce pula mea ma fac eu fara tine? Cine imi cumpara mancare, cine ma cara in brate, cine ma saruta? Ahh, faza cu sarutatu' se rozolva, dar celelalte? Normal ca nu ma meriti, da' ne multumim cu ce avem!" asta ar fi răspunsul meu. 😂😂