NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
Iubind în tăcere

Iubind în tăcere

120K Reads 13.6K Votes 65 Part Story
▶ By georgianapetcu902 Updated Jul 10

Moon şi-a dorit întotdeauna să fie un rebel.

Tot ce şi-a dorit Blaineley a fost să poată vorbi...

Aparențele înşală de cele mai multe ori. Putem fi fericiți, iar în interior să plângem în hohote. Moon şi Blaineley se încadrează în acest tip de persoane. În lumea afacerilor sunt văzuți ca un cuplu superb, în realitate cei doi nu s-au suportat.

Cum viața e un joc, iar aceasta doreşte să le facă feste, îi pune pe cei doi în fața faptului împlinit. Prietenii nu sunt de cele mai multe ori adevărați, iar răul se răsplâteşte cu rău. Exemplul perfect este însuşi tânărul Moon Taison, un accident a fost de ajuns ca să descopere cu adevărat că el depinde doar de Blaineley. 

Ea vrea ca el să-şi revină. El vrea că ea să-i vorbească. Se completau perfect în acest plan, totul până când între cei doi intervine ceva... iubirea.

Copertă realizată de Mimi
© Toate drepturile rezervate georgianapetcu902, 2016.

Ai dori sa te ajut la un trailer? Daca vrei te poti uita in caetea mea, am destule modele
Trist dar eu spun că iubirea duce unde trebuie adică la un final fericit!!!
PurpleOwel PurpleOwel Apr 20
Imi place foarte mult,este super smecher;dar cu gif-urile alea arata putin cam straniu,dar ne e bai!
               Dar vreau sa iti spun o ontrebare,el chiar o iubeste pa Blainley?
               Si cum se numeste melodia?
Emma506 Emma506 Apr 20
Credeam că este un capitol nou☺ , dar asta nu înseamnă că nu mă bucur de trailer. Îmi place mult. Totuși , când pui next?? Chiar vreau să aflu ce se va întâmpla. Te pup și super lucrat. Cred că ai muncit ceva! Love you ❤❤❤❤❤😗😍
AdeFlori21 AdeFlori21 Apr 20
Cartea aceasta are în ea cel mai important lucru ,"suflet" . Felicitări pentru tot ceea ce faci . M-aș bucura tare mult dacă cei doi ar rămâne împreună dar chiar dacă nu o fac ,cartea va fi la fel de plină de emoție .
Mereu mi-am imaginat-o pe Blay cu părul mai lung hmm. L-am văzut pe Dean aka iubi frumy. Anyway abia aștept să-l lovească mașina sau cv pe Moon hehe