In het hart van de leugenaar

In het hart van de leugenaar

280 Reads 41 Votes 3 Part Story
flying2neverland By flying2neverland Updated Aug 08, 2017

Als Fenna, dochter van een belangrijke politicus, na een achtervolging crasht met haar auto, wordt ze door de onbekende Jesse naar het ziekenhuis gebracht. Daarna duikt Jesse steeds vaker op in haar leven, hoewel het tegenpolen zijn die elkaar in eerste instantie totaal niet aardig vinden.
  
  Als dochter van een machtige man wordt Fenna dagelijks omringd door bodyguards en trekt ze voornamelijk mensen aan die haar willen om wie haar vader is. Altijd krijgen wat je hartje begeerd is leuk, tot de nadelige kant van zo'n leven zich weer eens laat zien. Na het ongeluk verdubbelt Fenna's vader het aantal bodyguards, die haar zelfs tot in de lessen volgen. Weg privacy, weg leven.
  
  Fenna wil maar wat graag ontsnappen aan haar benauwende leven en daar lijkt de mysterieuze Jesse perfect voor. De aantrekkelijke, maar ruige jongen met zijn tattoos is precies wat haar ouders niet willen zien. Zijn onuitstaanbaarheid kan uiteindelijk alleen maar meevallen, toch?
  
  Maar net als in de politiek is ook haar leven vol leugens, waarvan sommigen zo goed dat zelfs een leugendetector ze niet zou ontdekken.