NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
A DOUA ȘANSĂ

A DOUA ȘANSĂ

65.6K Reads 5.3K Votes 43 Part Story
𝓑𝔂𝓪𝓷𝓬𝓪  𝓔𝓵𝔂𝓼𝓪 By byancaelysa Completed

❝ Când viața devine dură și te lovește din plin, atunci știi că a venit vremea să alegi. Doar că nu întotdeauna alegerile sunt cele corecte; ele te pot ajuta să îți continui drumul sau, dimpotrivă, te pot dirija pe căi care nu fac nimic altceva decât să te afunde și mai rău în dizgrație și întuneric.
 	Problema însă se pune în clipa în care devii conștient de alegerile tale și de felul cum ele îți influențează atât existența proprie, dar și pe cea a persoanei iubite... Și în acel moment ajungi să te întrebi... Dacă ești în stare să renunți la tot ceea ce te-a împlinit... 
 	Iar dacă iubirea e așa mare, încât să te sacrifici în numele ei, vei mai primi oare o a doua șansă? ❞
  
     ᵥă ᵢₙᵥᵢₜ ₛă cᵢₜᵢțᵢ șᵢ ₛă dₑₛcₒₚₑᵣᵢțᵢ ₒ ₚₒᵥₑₛₜₑ câₜ ₛₑ ₚₒₐₜₑ dₑ ᵣₑₐₗᵢₛₜă, bₐzₐₜă ₚₑ ₚᵣₒbₗₑₘₑ șᵢ ₛᵢₜᵤₐțᵢᵢ cₒₜᵢdᵢₑₙₑ. ₒ ₐₗₜfₑₗ dₑ ₚₒᵥₑₛₜₑ...

ATEach ATEach 2 days ago
Eu cred că intre ei erau oricum nişte probleme. Poate că au fost prea tineri şi neexperimentați când s-au căsătorit. Sau, mai probabil, ea are niste probleme nerezolvate. În mod normal, pierderea unei sarcini nu duce la divorț, dacă cuplul e solid. Sunt curioasă cum vor evolua lucrurile.
raluka-ioana raluka-ioana Aug 14, 2016
Nuuu. De ce vrei sa faci asta?! E clar ca-l iubesti. Nu fa ceva ce vei regreta mai tarziu.
joannaa0110 joannaa0110 Nov 11, 2016
Dacă ai știi cât de mult mi-ai atins coarda sensibilă! Îmi pare atât de rău...
Un început plin de emoții, tristețe si durere!
               Un capitol mai mult decât interesant!
RODICA2791128 RODICA2791128 Oct 22, 2016
Hm, un subiect dureros dar de asemenea foarte des întâlnit. Ai reușit să transpui foarte bine sentimentele. Din păcate o astfel de durere poate duce si la ruptura dintre doi parteneri.
joannaa0110 joannaa0110 Nov 11, 2016
E o scăpare alcoolul, dar nu uiți decât pentru o scurtă perioadă de timp! El stă lângă ea în ciuda tuturor lucrurilor, iar divorțul nu e o soluție!