A háború után - 戦争後 『Naruto fanfiction』SZÜNETEL

A háború után - 戦争後 『Naruto fanfiction』SZÜNETEL

2.2K Reads 87 Votes 16 Part Story
Мika-kun By NagyDominika Updated Nov 12, 2016

SZÜNETEL több okból. Először is, megkaptam a Naruto mangát, amit most bőszen olvasok. Másodszor, rakaptam egy másik könyvem írására, ami még piszkozatban van ugyan, de nagyon szeretem írni. Végül pedig, vagyis harmadszor, most a chūnin vizsga utolsó fordulója jön a történetben, vagyis a párbajok, de abban nagggyon nem vagyok jó, hogy leírjam. Szóval bocsi, egy darabig nem lesz rész, de igyekszem!

A FANFICTION A MANGA ÉS A "THE LAST" CÍMŰ FILM ALAPJÁN ÍRÓDIK. A BORUTO ESEMÉNYEI A LEGKISEBB MÉRTÉKBEN SEM BEFOLYÁSOLJÁK A TÖRTÉNET ESEMÉNYEIT.

Elgondolkodtatok már azon, hogy mi történik a Naruto vége és a Boruto eleje között? Én számtalanszor. Ezért is írom ezt a fanfictiont. Tovább fogok menni, mint ahogy a Boruto elkezdődik, mert tovább szeretném vinni a szálakat. A Borutot azért nem veszem alapul a történetnek, mert unalmas lenne, ha megírnám ugyanazt, mint ami a mangában/animében van (bár ugye tudjuk, hogy a Boruto anime adaptációja sajnos még nem jelent meg).

Azt hiszem, ennyit akartam mondani. Nézz be, ha szereted a Narutot! :)

UchihaObito_ UchihaObito_ Sep 09, 2016
Én úgy hallottam, hogy decemberben vagy novemberben jön majd a Naruto Hiden című sorozat.  :) Egyébként most fogom elkezdeni a történetet csak gondoltam ezt leírom :)