The Badboy And My Secret //Dutch\\

The Badboy And My Secret //Dutch\\

3K Reads 286 Votes 25 Part Story
Mar Dallas. By KleineSchrijver Updated 15 hours ago

•When I'm good, I'm verry good, but when I'm bad, I'm better.•

Na drie jaar keert Lizzy Dark terug naar haar oude vertrouwde stad vol geheimen. Als ze denkt dat alles het zelfde zal blijven heeft ze het goed fout. 

Op haar eerste schooldag loopt ze de badboy Blake  al tegen het lijf. Die de strijd met haar aangaat tot ze voor hem zal vallen. 

Lizzy lijkt alleen geen oog voor hem te hebben maar juist voor haar beste vriend Jacob die plotseling verdwijnt zonder nog maar iets van zichzelf te laten horen. 

Maar Lizzy geeft niet op, ze zal Jacob weer zien. Ze zullen weer beste vrienden zijn al vallen haar dromen snel in duigen. Blake besluit haar te helpen in de moeilijke tijd maar speelt hij dan niet met zijn leven? 

Het lijkt niet tot Lizzy door te dringen dat ze met haar leven speelt. Niet alleen haar leven maar ook het leven van Jacob en de rest wie dicht bij haar komt. 

Haar leven valt langzaam uit elkaar en er lijken nergens meer lichtpuntjes te zijn. Het sterkste meisje wat je ooit zult kennen brak. 

//LET OP: Dit is GEEN cliche verhaal en krijgt dan ook een totaal andere wending dan je verwacht! Dit zal al vrij snel gebeuren.\\

Wow ik was zo van huh waarom staat daar Black en toen begon ik het te understanden. Ik dacht namelijk even aan mijn schat van een Black
Vicksolei Vicksolei Aug 19
Hoe heb je die voorkant gemaakt?! Het ziet er echt mega mooi uit!!
Wow deze tekst heb ik laatst op een schriftje gekregen en ik vind gwn helemaal geweldig!!
Oh de intervity!! Daar kan ik nog wel eens dat shirt mat "rebel" vandaan hebben