Unexpected Girl

Unexpected Girl

87.6K Reads 2.5K Votes 30 Part Story
ArwinaNatasha By Arwina_ Updated Sep 08

Aima Afrina, seorang gadis 15 tahun yang dijual oleh suami makciknya untuk dijadikan pelacur di luar negara. Namun kapal terbang yang dinaiki terhempas menyebabkan mukanya hancur dan hilang ingatan.

Vernon,Mark. Dua artis popular yang menemui Aima.Atas dasar kasihan dan takut akan gosip liar, mereka membuat keputusan untuk menjaga Aima. Wajahnya terpaksa dibedah dan diganti dengan wajah yang baru, Aima juga diberi identiti  baru sebagai Bella Yi dan hidup dalam keadaan sosial barat.

Daniel Asyraf, kerana memerlukan wang untuk pembedahan ibunya, dia sanggup bekerja sebagai sindiket jual wanita, tugas nya untuk mengambil dara seorang gadis yang baru dijual oleh pakciknya sendiri, beberapa bulan kemudian, ibunya disahkan meninggal krana pembedahan yang tidak berjaya, dia di ambil menjadi anak angkat oleh pakcik kepada gadis yang dirosakkan nya, 

4 tahun berlalu dan mereka bertemu kembali di Malaysia. Aima yang tidak dapt mengingati sepenuhnya mula jatuh cinta pada Daniel, manakala hari demi hari Daniel gusar kerana khuatir Aima mengingati peristiwa hitam itu. Apakah akan terjadi kepada hubungan mereka?

missxxterious missxxterious Dec 26, 2016
Sis! Mane dpt idea nk ltk cast name Aima.. Gile eksaited nk bace sbb tu nama i..cume kene +r je kt blkg.. Hehe n im a fan of vernon too!! .. He is super cute!!  😍