NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
EMBRACE OF LUCIFER: Cantecul Layrei (II)

EMBRACE OF LUCIFER: Cantecul Layrei (II)

50.1K Reads 6K Votes 63 Part Story
Layra By MIRACHRISTHAL77 Completed

La început,exista doar Împărăția Luminii.Îngerii,alături de Dumnezeul Suprem si Tată a tot si toate se bucurau de pace și iubire nesfârșită.Apoi a venit ziua când IȘH a creat o ființă dupa chipul și asemănarea Sa,numita OM. Atunci a început Marea Sfadă din Cer.Conducătorul Heruvimilor și ocrotitorul oamenilor s-a răzvrătit,temându-se că omul,când va ajunge la întreaga sa putere,îi va lua locul în Rai.El convinge o treime din îngeri să i se alăture și se rupe de sălașurile divine,proclamându-se Dumnezeu.Începe războiul dintre îngerii loiali conduși de Mihail și cei răzvratiți,acum umbriți de fărădelege.Temeliile Cerului se clatină și nimic nu va mai fi la fel.
      Layra,un Inger cu aripile albastre,destinata sa cunoasca intunericul,asista la Caderea Ingerilor condusi de Lucifer,mentorul ei spiritual.Iubirea pentru acesta o face sa ceara o existenta pe Pamant,sperand ca lumina ei il va convinge pe Lucifer sa ceara iertare Creatorului pentru dezechilibrul pricinuit.Desi lupta cu fortele raului va fi mare,Layra decide totusi sa se intrupeze,la fel ca oricare suflet in calatoria sa pe Pamant,pentru a experimenta ambele fatete ale Creatiei.
      Va reusi Layra sa isi intalneasca mentorul si sa il convinga sa revina de partea Luminii sau se va scufunda si ea in Intuneric?Va fi iubirea ei mai mare decat vointa celui mai frumos inger,ajuns acum un tablou al uraciunii?Ce surprize i se pregatesc ingerului Layra in calatoria ei pe Planeta Durerii?
      Daca veti ramane alaturi de mine,veti afla intreaga poveste.

EolandeDafina EolandeDafina Aug 03, 2016
Aaaaaaaaa! Volumul 2! Sunt dependentă de povestea dintre Lucifer și Layra, jur!
corray corray Aug 20, 2016
Ooohhh...mult prea minunata prajiturica asta! 💖 De fapt, e tort in toata regula 😍..
LucyArh LucyArh Aug 03, 2016
doamne sfinte Lucifer, insfarsit, imi vine sa te strang in brate :))))
Denki-Ao Denki-Ao Aug 02, 2016
OMFG, DOAMNEE, LUCICA, AI REVENIT! De cand te așteptam! Ce surpriza plăcuta! Mersi de capitol, esti minunata. Continua sa scrii. <3 :D ^^
CardinalLibra CardinalLibra Aug 03, 2016
Topai in sus de fericire. Te-ai nintors cu Lucica al nostru. Te-as pupa de ai fi in fata mea
Eveline1699 Eveline1699 Aug 01, 2016
Mă uimești cu imaginația ta fără cusur! Când am văzut că ai postat mi s-a umplut inima cu entuziasm. Abia aștept primul capitol, așa că nu mai sta că mă arzi la propriu si la figurat femeie...😂 :)))