Strong person in a broken mind.

Strong person in a broken mind.

9.4K Reads 595 Votes 11 Part Story
BalkanQueen By tannx- Updated Nov 21

Alles ging goed totdat je overging naar de middelbare school, nieuwe vrienden, nieuwe vakken en nieuwe docenten. 

Maar de eerste jaar was een hel voor me, mensen mochten me niet omdat ik stiller was. Ik zat altijd alleen. 

Later merk je pas dat je die symptomen hebt, je bent bang. Bang om boodschappen te halen en te betalen. Bang dat je de verkeerde boeken in je tas hebt gestopt. En vooral bang dat als je met iemand praat, diegene achter je rug om over je gaat praten. 

Die eerste schooljaar had je nog banger gemaakt dan normaal. Je durfde zelfs je familie niet onder ogen te komen. Bang dat ze allemaal dingen over je zeiden, dingen die je gewoon kon horen. 

Zo kan je mij wel beschrijven, bang. 

Bevriend zijn met meiden, dat kan ik niet. Ze kunnen alleen maar roddelen en klagen. Vrienden heb ik wel, alleen jongens. Apart zul je denken. Maar met jongens durf ik meer op te schieten. Oftewel, jongens hebben me nog nooit pijn gedaan. Vooral mijn vriendengroepje, de populaire. Ik ben ze dankbaar, dat ze me niet toelaten als een ziek en zielig persoon, maar als een normaal persoon. Ik heb mijn beste vriend in de tweede leren kennen. Hij hielp me.

De jongens zien me als een normaal persoon. Totdat die ene jongen je als meer gaat ziet..

Ik Hope Francisca Willows werd gepest in de eerste, waardoor mijn angst tegenover mensen zich vergrootte.

Precies hetzelfde gebeurdt bij mij, maar ik heb mezelf gevonden
Ik ben ook best verlegen maar ben gelukkig niet gepest ofso 😊
Dat heb ik ook heeel heeeel heeel erg soms alleen als het mensen zijn waar ik echt super veel om geef geen idee waarom eigenlijk 🤔
AURORAdn AURORAdn Aug 06
Tot nu toe ben ik precies hetzelfde. Verlegen en bang dat mensen achter mijn rug om praten. Ik ben niet gepest, maar toch