Kidnappad

Kidnappad

28.8K Reads 613 Votes 39 Part Story
Matilda FH By holterina Updated 5 days ago

Molly Shay lever sitt liv normalt. Men jämfört med alla andra unga tjejer i stan så är inte Molly ett dugg intresserad av Kelly Atwood, stans player. Men Kelly är inte bara en player utan tillhör också ett gäng med andra killar i stan... Och tjej efter tjej försvinner mystiskt i stan och ingen hittas någonsin igen...

Men när Molly tar en närmare titt så hamnar hon själv "mitt i smeten" och är nu inblandad i något hon aldrig trodde skulle hända... Ett hus mitt i ingenstans befinner hon sig med resten av tjejerna och ett gäng heta killar. Är det här hennes livs största dröm eller mardröm?


{Gillar du inte böcker där det kan förekomma grova ord och mycket "dirty" är inte det här en bok för dig}

{En bok med äventyr, kärlek, sorg och spänning, följ Molly på hennes resa som varar år efter år tills allt bara tar slut}

Hur länge satt de egentligen på den där resturangen? De kom dit kl. 14.00 och Molly lämnar sina vänner kl. 20.00. Det var verkligen en lång lunch.
Hur känner hon sig när hon vaknar upp från drogerna då? Har hon huvudvärk, är hon yr, känner hon sig dåsig.
               Droger är precis som kidnappning ett kusligt ämne, men spännande för läsarna.
De bra skrivet men läs gärna om kapitlet ett par gånger innan du lägger upp de. De är många skrivfel som händer alla men blir lätt förvirrande medans man läser ;)
Varför har Maya sovit i gästrummet? Sådär annars bara, eller är det något som är relevant för den fortsatta storyn?
Här presenterar du Kelly, vilket jag tycker är viktigt. Utan den här scenen så skulle han senare bara vara en främling som bryter sig in hos henne. Bra val.
               Jag får även en känsla av att han och Molly är vagt bekant från tidigare.
Efter det här stycket skulle det, enligt mig, vara bra att bryta och fortsätta först i nästa kapitel. Det blir en cliffhanger som gör att man vill fortsätta läsa för att ta reda på vad som händer.