Crazy for Music - Megőrjít a zene [1D]

Crazy for Music - Megőrjít a zene [1D]

2K Reads 266 Votes 13 Part Story
Barbara Whest By Naonomi Updated Jul 17

Belegondoltál már abba, mi lenne velünk zene nélkül? Mit hallgatnánk, amikor valaki megbánt minket, vagy amikor kiugrunk a bőrünkből, annyira boldogok vagyunk? Semmit. Mert nem lenne hang, ének, dal, egyszerűen nem lenne zene, amihez menekülhetnénk ilyen helyzetekben.
Amanda egy fiatal, tizenhét éves lány, aki egy ilyen világban él. Az emberek nem tudják, hogy hangjukkal dalolni is tudnak és teljesen megelégednek az igen modern, de unalmas világukkal. Amy azonban képtelen beleolvadni környezetébe, születése óta vonzzák a hangok, amiket mások zajnak hívnak. Fura találmányai és érdekes beszédei miatt, melyek magas és mély hangok között ingadoznak, őrültnek tartják őt és még bátyja sem hajlandó magával vinni a bulikra, így barátok nélkül tölti péntek estéit.
Egyik este a televízióban meglátja, hogy a leghíresebb tehetségkutató-műsor újból embereket keres következő évadához és elhatározza, hogy megváltoztatja, nem csak az Ő-, de mások életét is. Ehhez azonban társakat kell találnia, akik találmányait kezelnék fellépés közben.
Vajon Amynek sikerül híressé tenni a zenét, vagy bekerül az őrültek házába és visszatér nyomorult életébe? Ha kíváncsi vagy rá, hogy születik meg a zene, ne hagyd ki ezt a felejthetetlen kalandot.

timoca98 timoca98 Jul 29, 2016
Huh engem a nevek osszezavartak egy kicsit. TOM és LOUIS ugyanaz a szemely?
UnikornPrincess UnikornPrincess Jul 27, 2016
Nagyon érdekes a bevezető!
               Várom az első részt nagyon!
               Puszi:Klau 💜
Naonomi Naonomi Jul 29, 2016
Igen amy Tomnak hivja Tommo helyett,  majd kesobb szerepe lesz ennek :)