NEW: Introducing Tap. Addictive chat stories for your 📲 Now in 10 languages
DOWNLOAD NOW!
FAT • Our Story • [ PJM ]

FAT • Our Story • [ PJM ]

18.5K Reads 2.7K Votes 32 Part Story
Adrayyan Park By -hypermin Updated 3 days ago

" Aku rasa aku memang tak layak disayangi orang. Kau tengoklah dulu masa gemuk dengan Jimin. Bila dah kurus dengan Tae. Tapi dua dua aku kena lepaskan. " Min Lyna

" Jangan cakap macam tu boleh tak? Masa kau gemuk , masa kau kecik , masa kau kurus , aku la orang yang paling sayangkan kau. Tak bermakna diorang berdua tu kau lepaskan , kau tak layak disayangi Lyna. " Min Yoongi

...

" Saya mengaku dulu saya dah cakap macam macam kat awak. Ermm lagipun ini dah sem akhir. Saya ingat nak mulakan hubungan baru dengan awak. " Park Jimin

" Kalau betul awak nak mulakan balik hubungan kita saya tak kisah. Tapi saya tak nak awak ulang balik kesilapan awak dulu. " Min Lyna

...

Park Jimin 

×

Min Lyna

#35 in fanfiction - 29 / 01 / 17
#34 in fanfiction - 30 / 01 / 17
#16 in fanfiction - 20 / 02 / 17
#27 in fanfiction - 27 / 02 / 17

Cover by 
peachydelightchim-

busanguy- busanguy- Jul 29, 2016
Kuang ajar ejek orang , aku cangkul ko mampus . Kalau cantik perangai setan boleh pigi matey .
Sedih betul teringat jerr life aq masa dulu. Mmg sebiji cam lyna tapi tu dulu but now not anymore.