FAT • Our Story • [ 지방 , 우리의 이야기 ]   ▪ PARK ▪

FAT • Our Story • [ 지방 , 우리의 이야기 ] ▪ PARK ▪

35.9K Reads 4.8K Votes 49 Part Story
사자 By jemanpark_ Updated 10 hours ago

Seorang perempuan yang dilahirkan chubby dicintai oleh seorang lelaki . Tetapi harus dilepaskan tidak lama selepas bercinta . Perubahan diri berjaya menaikkan semula pendirian dirinya .  Mendapat pengganti dalam masa yang singkat selepas berpisah . Namun harus dilepaskan juga buat kali kedua . 

Namun dirinya masih diingini lelaki yang dilepaskan buat kali pertama . Hati kata tak nak , tapi kelakuan menunjukkan sebaliknya . Hati tak mampu membohong . Layanan yang diberikan mampu mencairkan hati yang beku . Kalah dengan cinta ? Perkara biasa bagi seorang perempuan yang juga biasa . 

Cinta berterusan , dibawa hingga ke alam perkahwinan . Namun kebahagian yang diinginkan tidak tercapai akibat suatu tragedi kemalangan . Penyesalan yang tidak berkesudahan sentiasa tersemat di dalam diri . Kekuatan dibekalkan dengan seorang anak kecil lelaki , yang datangnya dari anak seorang kawan .

Kesedihan melanda diri sekali lagi apabila menerima berita buruk . Rakan yang dulunya sentiasa berborak , gelak tawa kini sudah tiada di sisi . Namun , hanya seorang yang tidak ditemui . Seorang , suami .

Follow this story , Fat ( Our Story )

...

Park Jimin 

×

Min Lyna


#16 in fanfiction - 20 / 02 / 17

Thanks for the cover . Love it . ><

busanguy- busanguy- Jul 29, 2016
Kuang ajar ejek orang , aku cangkul ko mampus . Kalau cantik perangai setan boleh pigi matey .
Sedih betul teringat jerr life aq masa dulu. Mmg sebiji cam lyna tapi tu dulu but now not anymore.