FAT [ PJM ]

FAT [ PJM ]

6.8K Reads 917 Votes 21 Part Story
SyazaJimin By -hypermin Updated Dec 08, 2016

" belah lah kau ! Dah la gemuk ada hati nak main netball dengan kami ! "

Lee Seo Woo

" salah ke kalau aku gemuk pun ? Bukan nya aku sakitkan korang .. "

Min Lyna 

" nak saya ajarkan awak main netball ? "

Park Jimin

-----

Seorang pelajar perempuan yang gemuk mempunyai impian untuk bermain netball.. Adakah impian nya akan tercapai? 

Park Jimin 

×

Min Lyna

busanguy- busanguy- Jul 29, 2016
Kuang ajar ejek orang , aku cangkul ko mampus . Kalau cantik perangai setan boleh pigi matey .
swagger-SugaHyung swagger-SugaHyung 6 days ago
Sedih betul teringat jerr life aq masa dulu. Mmg sebiji cam lyna tapi tu dulu but now not anymore.