Subsemnații [Jeff The Killer FF]

Subsemnații [Jeff The Killer FF]

19.9K Reads 1.9K Votes 30 Part Story
Emilia Theresa Grefton By Shigyn Updated May 13

Mii de oameni uciși în urma lui, în urma lui si a cruzimii lui. A ucis persoane, persoane importante pentru altele, a ucis persoanele importante pentru mine. El face parte din acest grup ciudat format din criminali, Subsemnații, acesta e locul pe care il numește acasă. Acesta e locul in care am fost adusa, acesta e locul in care am devenit ceea ce am devenit. 
   El e înalt, fața lui e înspăimântătoare, dar fascinantă. Hainele îi miros subtil a tutun, deși nu l-am văzut niciodată fumând. Poartă mereu un cuțit cu el, îl învârte pe degete. Face ucisul să pară o joacă de copii. E crud, e rece, vrea să vadă în jurul lui numai distrugere. Dar cumva, ador asta la el.
   El este tot ce nu-mi închipuiam vreodată că am să vad, că am să simt, că am să am. El e tot ce mi-a ținut visele departe, el e prinzatorul meu de vise, el e coșmarul meu, el e tot ce am crezut că este imposibil. El mă îndepărtează, el mă atrage. El reușește să mă distrugă în bucățele mici și tot el reușește să mă refacă. Sunt exact ca o păpușă de porțelan în mâinile lui. 
   Dar el m-a facut ceea ce sunt acum si ce mereu voi fi. El e totul și e al meu.

 • clockwork
 • creepypasta
 • fanfiction
 • janethekiller
 • jeffthekiller
 • slenderman
atticus_she atticus_she Aug 22, 2016
Offf
               Nathalie.... Sinucigașă mica 
               Stii... Imi placea mai mult Meera, dar merge si numele asta😂
               "Așchiuță" awww... Deci asta e porecla lui pentru ea, ăă? ❤️😂
Bloody_Painter_12 Bloody_Painter_12 Aug 31, 2016
Ce început! Descrierea ta e genială!😍 Recunosc că m-am apucat de carte la recomandarea cuiva pe care sigur o cunoști 😅...și nu regret nimic! :3 Sunt fan Creepy Pasta, deci o să mai stau pe aici pe la tine că îmi place mult ^^
atticus_she atticus_she Aug 22, 2016
Ai postat ❤️
               Ce coperta miraculoasa fabuloasa ai
               Oare cine a facut-o?😂😂